850 TL'ye Razer Orochi V2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Plory
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.095
Aynen, beleş diye zaten alasım geldi elim de küçük ama DeathAdder V2 Pro alırsam da ağırlık ve büyük diye pişman olacağım büyük ihtimal.

Lightsync evet ama Razer Viper Mini'den daha çok seviyorum nedense terletmiyor çünkü.
Coating farkı var. Razer pek başarılı değil o konuda V3 gibi modeller dışında.

İki Mouse'da aşağıdaki linkteki incelemede aynı görünüyor. Ben daha önce bu model değil ama Razer'ın pilli olan bir modelini kullandım. Küçük AAA pil takarsan çok ağır olmuyor sadece pili daha çabuk bitiyor. Yalnız benim kullandığım model çabuk bozuldu bunda öyle bir şey olur mu bilmiyorum.

Yani, evet. Kablosuz almak istiyorsanız alınabilir ama onun yerine kablolu isterseniz minimum V3 öneririm. En iyi kablolu mouselardan biri.
V3 alacaktım indirimdeyken de kablosuz istiyorum diye almamıştım, keşke alsaymışım pişman oldum. Şu an alırsam enayi gibi hissederim kendimi. Deathadder v2 pro alacağım sanırım sonradan satıp xm2we alırım herhalde. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

V3 alacaktım indirimdeyken de kablosuz istiyorum diye almamıştım, keşke alsaymışım pişman oldum. Şu an alırsam enayi gibi hissederim kendimi. Deathadder v2 pro alacağım sanırım sonradan satıp xm2we alırım herhalde. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
XM2 da terletiyor hocam. Bizzat kullanıyorum.

O zaman g203 devam :D Terletmesi az olan 2k ya kadar mouse biliyor musunuz peki hocam? Razer viper mini de 5-10 dk aim labs oynasam terletiyordu g203 neredeyse hiç terletmiyor.
V3 hocam vallahi. İkinci el yeni batch bulunmaz ama belki olur da bi' tık bütçe artar GPX.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı