- Makaleler
- 12
Orochi V2 de pisman etmez. Kucuk elle V2 Pro kullanirken rahatsiz olursunuz.
Coating farkı var. Razer pek başarılı değil o konuda V3 gibi modeller dışında.Aynen, beleş diye zaten alasım geldi elim de küçük ama DeathAdder V2 Pro alırsam da ağırlık ve büyük diye pişman olacağım büyük ihtimal.
Lightsync evet ama Razer Viper Mini'den daha çok seviyorum nedense terletmiyor çünkü.
Coating farkı var. Razer pek başarılı değil o konuda V3 gibi modeller dışında.
Yani, evet. Kablosuz almak istiyorsanız alınabilir ama onun yerine kablolu isterseniz minimum V3 öneririm. En iyi kablolu mouselardan biri.Evet bayağı terletiyordu elimi Razer Viper Mini, bu Orochi V2 ya da DeathAdder V2 Pro'da da aynısını yaşar mıyım?
V3 alacaktım indirimdeyken de kablosuz istiyorum diye almamıştım, keşke alsaymışım pişman oldum. Şu an alırsam enayi gibi hissederim kendimi. Deathadder v2 pro alacağım sanırım sonradan satıp xm2we alırım herhalde. Teşekkür ederim yardımlarınız için.Yani, evet. Kablosuz almak istiyorsanız alınabilir ama onun yerine kablolu isterseniz minimum V3 öneririm. En iyi kablolu mouselardan biri.
XM2 da terletiyor hocam. Bizzat kullanıyorum.V3 alacaktım indirimdeyken de kablosuz istiyorum diye almamıştım, keşke alsaymışım pişman oldum. Şu an alırsam enayi gibi hissederim kendimi. Deathadder v2 pro alacağım sanırım sonradan satıp xm2we alırım herhalde. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
O zaman g203 devamXM2 da terletiyor hocam. Bizzat kullanıyorum.
V3 hocam vallahi. İkinci el yeni batch bulunmaz ama belki olur da bi' tık bütçe artar GPX.O zaman g203 devamTerletmesi az olan 2k ya kadar mouse biliyor musunuz peki hocam? Razer viper mini de 5-10 dk aim labs oynasam terletiyordu g203 neredeyse hiç terletmiyor.
Kablolu yine indirime girerse kaçırmam. Klavye alacağım şimdi bütçe biriktirip v3 pro da alabilirim. Teşekkürler hocam yardım için.V3 hocam vallahi. İkinci el yeni batch bulunmaz ama belki olur da bi' tık bütçe artar GPX.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.