8500 -8600 ₺ hazır sistem önerisi

8K sisteme 10400F mi? daha neler.
Yayın render çizim oyun zart zurt işlem gücü bayağı avantaj sağlar.

8K sisteme 10400F mi? daha neler.
Yayın render çizim oyun zart zurt işlem gücü bayağı avantaj sağlar.
10400F oyun gücü 3600'den daha iyi. Konuyu açan kişi de oyun amaçlı açmışsa 10400F daha mantıklı. Render amaçlıysa da 3600 tercih eder. Sanarsın 10100F sistem attık, öyle bir tepki vermişsin ki.

10400F oyun gücü 3600'den daha iyi. Konuyu açan kişi de oyun amaçlı açmışsa 10400F daha mantıklı. Render amaçlıysa da 3600 tercih eder. Sanarsın 10100F sistem attık, öyle bir tepki vermişsin ki.
Yahu oyun gücü daha güçlüymüş görüyor musun sen şu işi yav vah vah. 5 FPS fazla veriyor diye sadece oyun için üretilmiş tipik intel işlemcisi. Render yapmasın, yayın açmasın yüksek güç gerektiren işlerini yapmasın, peki niye daha güçlü işlem gücüne sahip b450 soket r5 3600 sistem almasın? hiç bir sebep yok.

Daha uygunu benim bildiğim yok şu dönemde. Bu sistemde kronik sorunlu parça bulunmuyor, beklemek istemiyorum dersen alınabilir bir sistem.

Maalesef o fiyata en iyisi bu :( .

Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Amaç hem oyun hem de autocad tarzı olacak. Amd daha cazip geliyor sebebi ise ram mhz yükseltilebilir olması. Peki daha iyi sistem toplanır mı bu paraya? Ekran kartın dan feragat etmek mantıklı mı? Masaüstü yerine laptop olur mu bu fiyata?

Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Amaç hem oyun hem de autocad tarzı olacak. Amd daha cazip geliyor sebebi ise ram mhz yükseltilebilir olması. Peki daha iyi sistem toplanır mı bu paraya? Ekran kartın dan feragat etmek mantıklı mı? Masaüstü yerine laptop olur mu bu fiyata?
Mantıklı değil ama öneri istediniz önerdik ben olsam 4 5 ay da olsa stok beklerdim. Laptop almayın hocam oyun için 1650-1650s bulursunuz o da sizi aşırı memnun etmez. İşlemci konusunda bir şey söyleyemem maalesef ne koşulda olursa olsun AMD tercih ederim :D (!)

Edit: Bende biraz AMD fanboyluk var 😂 😂 .

Mantıklı değil ama öneri istediniz önerdik ben olsam 4 5 ay da olsa stok beklerdim. Laptop almayın hocam oyun için 1650-1650s bulursunuz o da sizi aşırı memnun etmez. İşlemci konusunda bir şey söyleyemem maalesef ne koşulda olursa olsun AMD tercih ederim :D (!)

Edit: Bende biraz AMD fanboyluk var 😂 😂 .
Kur düşük ve benim emektar baya zorlanmaya başladı. Ekran kartı modelinde ise nvidia hep beni kendisine çekti. Ekran kartı stokları olsa her hangi bir siteden hepsini alacağım. peki ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
bu sistemin sorunlu veya ileride hata verecek parçası var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı