8500 -8600 ₺ hazır sistem önerisi

Daha uygunu benim bildiğim yok şu dönemde. Bu sistemde kronik sorunlu parça bulunmuyor, beklemek istemiyorum dersen alınabilir bir sistem.
Burada belirtmiş zaten @BerkayZ87 hocam gayet bilgili birisi dediklerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Kur düşük ve benim emektar baya zorlanmaya başladı. Ekran kartı modelinde ise Nvidia hep beni kendisine çekti. Ekran kartı stokları olsa her hangi bir siteden hepsini alacağım. peki ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
bu sistemin sorunlu veya ileride hata verecek parçası var mı?
Kullanım amacınız oyun ağırlıklıysa 10400F sistemi alın, sadece oyun oynamıyorsanız 3600 olanı da tercih edebilirsiniz.
Burada belirtmiş zaten @BerkayZ87 hocam gayet bilgili birisi dediklerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.
Estağfurullah, daha iyi sistemler olabilir, benim aklıma gelen model bu şu anki piyasada, belki daha iyisi vardır gözden kaçmış olabilir.

Estağfurullah, daha iyi sistemler olabilir, benim aklıma gelen model bu şu anki piyasada, belki daha iyisi vardır gözden kaçmış olabilir.
Hocam emin olun en iyisi budur 1660'lı sistemler 8-9k dan başlıyor şuan :D.
Peki site güvenli mi?
Arkadaşım siteden bu sistemi almayı düşünüyor zaten gayet güvenilir ve müşteri memnuniyetine önem veren bir site parçalar vb her şey harika tam olması gerektiği gibi.

Forumda sıkça alışveriş yapılan bir site. Kendim alışveriş yapmadım ama yapanlar güvenilir olduğunu söylüyor.
Teşekkür ederim.
Hocam emin olun en iyisi budur 1660'lı sistemler 8-9kdan başlıyor şu an :D.

Arkadaşım siteden bu sistemi almayı düşünüyor zaten gayet güvenilir ve müşteri memnuniyetine önem veren bir site parçalar vb her şey harika tam olması gerektiği gibi.
Teşekkür ederim. Amd olanı almaya yatkın gibiyim. Bir de parça değişir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı