8500 -8600 ₺ hazır sistem önerisi

Burada belirtmiş zaten @BerkayZ87 hocam gayet bilgili birisi dediklerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Kullanım amacınız oyun ağırlıklıysa 10400F sistemi alın, sadece oyun oynamıyorsanız 3600 olanı da tercih edebilirsiniz.
Burada belirtmiş zaten @BerkayZ87 hocam gayet bilgili birisi dediklerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.
Estağfurullah, daha iyi sistemler olabilir, benim aklıma gelen model bu şu anki piyasada, belki daha iyisi vardır gözden kaçmış olabilir.

Estağfurullah, daha iyi sistemler olabilir, benim aklıma gelen model bu şu anki piyasada, belki daha iyisi vardır gözden kaçmış olabilir.
Hocam emin olun en iyisi budur 1660'lı sistemler 8-9k dan başlıyor şuan .
Peki site güvenli mi?
Arkadaşım siteden bu sistemi almayı düşünüyor zaten gayet güvenilir ve müşteri memnuniyetine önem veren bir site parçalar vb her şey harika tam olması gerektiği gibi.

Forumda sıkça alışveriş yapılan bir site. Kendim alışveriş yapmadım ama yapanlar güvenilir olduğunu söylüyor.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Amd olanı almaya yatkın gibiyim. Bir de parça değişir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…