8500₺ laptop tavsiyesi

Bu fiyatta daha iyisini bulabilir misiniz bilmiyorum genelde hep bu sistemler oluyor bu fiyata.

Bu sistem güzel işinizi görür.

arkadaşım 1650'li laptop kullanıyordu 1- yıl sonra aldığı FPS'in yarısını almaya başlamıştı tabii ki hepsinde geçerli olur mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler, konuyu açtıktan sonra bu ürünü gördüm. Gözümden kaçmıştı.

Bu fiyatta daha iyisini bulabilir misiniz bilmiyorum genelde hep bu sistemler oluyor bu fiyata.

Bu sistem güzel işinizi görür.

arkadaşım 1650'li laptop kullanıyordu 1- yıl sonra aldığı FPS'in yarısını almaya başlamıştı tabii ki hepsinde geçerli olur mu bilmiyorum.

Evet, ne yazık ki fiyatı artırma lüksüm yok. Umarım performans kaybı yaşanmaz.

Yazılım daha fazla odak ise RTX 2060 Sistem 7999TL! bunu değil ise Acer Nitro 5 alabilirsiniz.
Yanılmıyorsam bu sistem masaüstü. Ne yazık ki taşınabilir olması nedeniyle dizüstü arıyorum.

Yanılmıyorsam bu sistem masaüstü. Ne yazık ki taşınabilir olması nedeniyle dizüstü arıyorum.
Pardon yanlış linki atmışım.

Düzelttim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı