atakandemiroglu
Centipat
Hesaplayıp mı yazdın acabaAbartı değil, geleceğe dönük desek daha doğru olur.![]()
Hesaplayıp mı yazdın acabaAbartı değil, geleceğe dönük desek daha doğru olur.![]()
Ne demeye çalıştınız anlamadım tam olarak.Hesaplayıp mı yazdın acaba![]()
Linklerden fiyatları topladımda 9500 civarı bir rakam çıkıyor.Viewsonic ve AOC kaliteli markalar, neden önermiyorsunuz bilmiyorum ama TN panel olmaması benim için yeterli. Ayrıca IPS panellerde de ghosting problemi oluşabiliyor.
Ne demeye çalıştınız anlamadım tam olarak.
Aşağıda ki yazdığımada bir bakabilir misin?İllaki o linklerden almak zorunda değilsiniz, gösterme amaçlı bıraktım. Daha ucuza getirebilirsiniz yani. Ama isterseniz bazı parçaları kısabilirim.
Bir de şey soracağım benim arkadaşım da sistemini satıyor aşağıdaki şekilde bilgileri.
Asus rog strix overclock edition RTX 2060
İntel i5 9600KF
Aorus z390 PRO anakart
Corsair 8x2 3000mhz ram
High power 700w 80+ güç kaynağı
Coolermaster master lite 240mm radyatörlü sıvı işlemci soğutucusu
Xigmatek 3x120 mm kumandalı kontrolcülü fan kiti
Corsair delta spec-05 kasa
Samsung 24’’ curved monitör
120gb sandisk ssd
240gb toshiba ssd
240gb m2 ssd.
8500 TL ye verebileceğini söyledi değer mi beyler sizce ?
Aşağıda ki yazdığımada bir bakabilir misin?
Güvenilir bir arkadaşım ayıplı malını vermez aslında bende bilmediğim için daha iyisinin peşindeyim.O paraya o sistemden daha iyisi toplanır, hem 2. el o sistem ve bazı parçaların modellerini tam yazmamışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.