8500 TL Sistem Toplama

Mehmet1880

Kilopat
Şöyle söyleyeyim, soğutucuya gerek yok. Wi-Fi adaptörü bayağı kötü. Onun yerine ASUS N14 öneririm. Güç kaynağı gereksiz pahalı, kasa kötü. Kasayı değiştirmeniz, güç kaynağını ise 80+sertifikası olan daha ucuz bir PSU ile değiştirin. Onun dışında güzel hayırlı olsun.

Şöyle söyleyeyim, soğutucuya gerek yok. Wi-Fi adaptörü bayağı kötü. Onun yerine ASUS N14 öneririm. Güç kaynağı gereksiz pahalı, kasa kötü. Kasayı değiştirmeniz, güç kaynağını ise 80+sertifikası olan daha ucuz bir PSU ile değiştirin. Onun dışında güzel hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Soğutucuyu çıkardım. Asus N14 sitede yoktu onu da çıkarttım. Kasa ile psu yu ortak olarak . Dark VISION PRO 750W 80+ Bronze 4x12cm Dual ARGB Fanlı, Tempered Glass Ön ve Yan Panel, USB3.0 ATX bununla değiştirdim. Sistem toplamda 335 Watt güç tüketiyor olarak görünüyor bu psu çok fazla olur mu ?

Teşekkür ederim. Soğutucuyu çıkardım. ASUS N14 sitede yoktu onu da çıkarttım. Kasa ile PSU'yu ortak olarak. Dark vısıon Pro 750W 80+ Bronze 4x12cm Dual ARGB fanlı, tempered glass ön ve yan panel, USB3.0 ATX bununla değiştirdim. Sistem toplamda 335 Watt güç tüketiyor olarak görünüyor bu PSU çok fazla olur mu ?

İleri dönük olmuş olur. Fazla gelmiş olabilir, ama ileride PC parçaları değiştiği zaman, işinize yarar. ASUS N14 İtopya'da indirimde bakabilirsin. Kasa seçimi de oldukça güzel. Şimdiden hayırlı olsun (teşekkür olarak beğeni atmanız yeter, sosyal kurallarına yazıyor).

İleri dönük olmuş olur. Fazla gelmiş olabilir, ama ileride PC parçaları değiştiği zaman, işinize yarar. ASUS N14 İtopya'da indirimde bakabilirsin. Kasa seçimi de oldukça güzel. Şimdiden hayırlı olsun (teşekkür olarak beğeni atmanız yeter, sosyal kurallarına yazıyor).
Çok teşekkür ederim. Beğenileri attım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı