Cok tesekkürler ama ben RTX 2000 serisinden düsünüyorum.
O zaman bir sistem kurdum ama 8.700 oluyor : Pc Toplama SihirbazıGüzel bir sisteme benziyor cok tesekkürler bakacağım.
Cok tesekkürler ama ben RTX 2000 serisinden düsünüyorum.
Ama dediğim gibi ekran kartında RTX istiyorum yine de tesekkürler ona uygun birsey biliyor musunuz peki?
Sanırım windforce serisi fazla ısınıyor tabiki yanlış da biliyor olabilirim emin değilim çünkü yoksa onun dısında gercekten cok iyi bir sistem.
Bu ekran kartı ve Windforce arasında ne fark var baya fiyat farkı görüyorum da.O zaman bir sistem kurdum ama 8.700 oluyor : Pc Toplama Sihirbazı
Daha az ısınıyor.Bu ekran kartı ve Windforce arasında ne fark var baya fiyat farkı görüyorum da.
Tesekkürler fakat Asus,MSI,Gigabyte markaları önceliğim ve bir yerden toplayacağım mümkünse.RX 5700 XT yerine.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
R7 3700X yerine.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
PSU hakkında çok bir bilgim yok. Depolama da ise M.2 SSD yerine normal SSD alabilirsiniz daha mantıklı olur. SSD alacak olduğunuzda alacağınız SSD'nin yorumlarını çok iyi araştırmanız lazım. Sorunsuzsa okuma yazma hızı önemli değil direkt alabilirsiniz. SSD'ler arasında aynı fiyat bandındalarsa zaten çok fazla hız farkı olmaz.7S296SPL kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Sistemi depolama birimi ve PSU suz topladım haberiniz olsun.
Tesekkür ederim bir sey soracaktım Gigabyte Aorus RTX2060 Super ekran kartının tasarımı cok hosuma gidiyor. İyi midir ona göre onunla değiştireceğim. Onunla degistirince sistem 8800 gibi bir şey oluyor. Alta da linkini bırakıyorum.
Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Aorus 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Aorus 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Onunla değiştirin tabii. 500TL fark var. Gigabyte'ın en iyi modeli. ROG STRIX gibi düşünün. Bu arada yazmayı unutmuştum. R5 3600 Hepsiburada'da 1450TL, aynı RAM 700 TL Hepsiburada'da. Yani daha iyi Hepsiburada'dan almanız. Sadece oyun oynayacaksanız işlemciye ekstra soğutucu almanıza gerek yok.