8500 TL Sistem

Yayında acmayı düsünüyorum fakat daha ileri ki zamanlarda. Oyun icin alacagım yani. Haklısınız daha ucuza gelir fakat bir yerden alsam benim icin cok daha iyi cünkü hayatımda ilk kez sistem alacagim böyle almam daha mantıklı. Bilmedigim bir sey yapıp zarar vermek istemem :D
Değiştirebilirsiniz ama soğutma performansında değişiklik olmayacaktır.RGB ve tasarımı farklı.
 
Yayında acmayı düsünüyorum fakat daha ileri ki zamanlarda. Oyun icin alacagım yani. Haklısınız daha ucuza gelir fakat bir yerden alsam benim icin cok daha iyi cünkü hayatımda ilk kez sistem alacagim böyle almam daha mantıklı. Bilmedigim bir sey yapıp zarar vermek istemem :D.

Korkulacak bir şey yok bence. Zamanında kimse bilmiyordu anakarta işlemci takmayı RAM takmayı vs. donanım arşivinin detaylı bir şekilde PC kurmayı flan anlattığı PC toplama videoları var. Bende daha hiç PC kurmadım ama öyle bir şansım olsa değerlendirirdim. Sonuçta bunu bir teknoloji mağazasında çalışılmadığı sürece ya 1 ya da 2 kere yapılacağı için, bir daha elimize böyle bir şans geçmeyecek. Hem özgüveniniz artar. Ne bileyim tanıdıklarınız PC alacak olduğunda veya kuracak olduğunda size danışacaklardır. Bir daha geçmeyebilir bu fırsat elinize. Zevkini çıkartmanız iyi olur. Hem garantiside var. Gerçi kullanıcı hatası deyip almayabilirler ama hata yapacağınızı sanmıyorum kurarken. Bence gözünüzde çok büyütmeyin. Hem yaklaşık 200TL cebinizde kalacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı