8500 TL'ye OMEN HP Desktop 870-200nt alınır mı?

JeaneDeArc

Hectopat
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar özellikleri bana iyi geldi ama PC'den cok fazla anlamadığım için desteğinize ihtiyacım var. Bu bilgisayar bu fiyata alınır mı? Özellikler ektedir.

HP.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i7 8700K bir sistem toplanabilir aynı bütçeye.
 
Dostum alinir mi alinmaz mi bana bilgi verin lutfen bir aydir pc alacagim surekli birileri iyi degil soyle olabilirdi boyle olabilirdi diye diye kafama takip almadim hic birini illa butce 8000 tl olmak zorunda degil 6000 de olabilir ama oyun performansi iyi olan bir pc ariyorum ileriye yonelik lutfen yardimci olabilir misiniz ?
 
Bence alınabilir. 7700 ve 1080 güzel ve performanslı bir ikili olacaktır. 500 GB SSD'de iş görür. 5400RPM HDD olmamış sadece. Fakat ilerde değiştirilebilir.
@Asım Demir 8500 TL'ye 8700K bir sistem toplanabilir fakat bu sistemdeki gibi GTX 1080 sığdırılamaz.
 
Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim dostum bir kac kisiden daha fikir almak istiyorum uygun gorurlerse alma taraftariyim tekrardan tesekkurler
 
Ayarlayabilirseniz cok memnun olurum bayagidir arastiriyorum iyi bir rehberim olmadigi icin alamiyorum simdiden tesekkur ederim
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı