Ben bu yüzden pek sistem toplamıyorum artık. Resmen boşuna uğraştığını hissediyorsun. Önerdiklerinle alakası olmayan şeyleri gidip alabiliyor insanlar.
Yok hocam benden yana öyle bir sıkıntın olmasın. Çünkü bir çok tanıdığım o dediğiniz mağazalardan topladı ve pişman oldular. Hem gereksiz pahalı hem istenilen parçayı takmama gibi bir durumları var. Bu nedenle o tür mağazaları ben de tasvip etmiyorum.Ben bu yüzden pek sistem toplamıyorum artık. Resmen boşuna uğraştığını hissediyorsun. Önerdiklerinle alakası olmayan şeyleri gidip alabiliyor insanlar.
Hocam sizlerden bir ricada bulunacağım. Finans konusunda bazı aksaklıklardan dolayı fiyatı aşağı çekmek istiyorum. 1000-1500 TL kadar. 7000-7500 arası bana amd sistem önerir misiniz ?Ben bu yüzden pek sistem toplamıyorum artık. Resmen boşuna uğraştığını hissediyorsun. Önerdiklerinle alakası olmayan şeyleri gidip alabiliyor insanlar.
peki m2 ssd destekliyor mu ana kart ? kafamda ilerleyen zamanlarda takacağım bir ssd var da samsun 960 evo 3200-1500 MB/s. Bu SSd yi destekler mi ?NZXT S340 Elite
Cooler Master MasterWatt 650W 80 Plus Bronze Aktif PFC 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı
Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Sabit Disk Fiyatı
MSI Anakart
Gskill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM F4-3200C16D-16GVKB - Nanokatalog
AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 3.7GHz/4.25GHz 19MB Önbellek 95W 2.Nesil İşlemci - incehesap.com
GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog
7250 TL civarı tuttu.
ama bu belirttiğiniz sistemde monitör yok dün konuşmuştuk ya benim bu sistemi karşılayabilecek bir monitörüm yok malesef.Destekliyor.
Size de zahmet veriyorum kusura bakmayın.Ah pardon ya. Sistem toplamaktan kanallar karışmış. Hemen ayarlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.