8500TL'ye nereden sistem toplanır?

ahet. bey

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2020
Mesajlar
97
Bana bütçem 8500 TL ve hangi sistemden sistem toplayacagıma kararsız kaldım. İlk önce İtopya'dan sipariş verdim çok şikayet var diye iptal süreci başlattım, şimdi de nereden toplayabilirim diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bir aceleniz yok anladığım kadarıyla, o yüzden kafanızda toplu almak varsa bile o düşünceyi değiştirip parça parça almanız en mantıklısı olacaktır. Bir de şunun şurasında kara cumaya 1 ay kaldı elbet istediğiniz parçalardan bazıları o indirime düşecektir beklemeniz mantıklı olur, hem o süre zarfında alacağınız parçalar kafanızda daha da netleşir.
 
Tek tek toplayabilirsiniz.

O şekil çok ugraşmak istemiyorum.
Çok bir aceleniz yok anladığım kadarıyla, o yüzden kafanızda toplu almak varsa bile o düşünceyi değiştirip parça parça almanız en mantıklısı olacaktır. Bir de şunun şurasında kara cumaya 1 ay kaldı elbet istediğiniz parçalardan bazıları o indirime düşecektir beklemeniz mantıklı olur, hem o süre zarfında alacağınız

tek tek toplamak yerine tek seferde halletmek istiyorum taksitle alma fikrim var

bayağı uzun bir süredir araştırma içerisindeyim fakat bir tavsiyede fena olmaz
 
İtopya şikayetleri doğrudur zira piyasanın altında ürün satmanın bir sonucu olacak elbet. O da satış sonrası destek denen çok önemli bir şeyin itopya'da olmaması. Gayet normal.
Konu sahibine gelirsem, tek bir yerden değilde en ucuzunu farklı yerlerden alarak toplayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı