8750 TL Laptop Önerisi

Wat olayı laptoplarda önemli bir durum. Laptoplarda Max-Q ve Max-P adlı terimler var. Max-Q en düşük wat değerini verdiği için daha az performans verir fakat daha az ısınır. Max-P ise en yüksek wat değerini verir ve biraz daha ısınır. Örneğin Max-Q 3070 bulunan bir laptop ile, Max-P 3060 bulunan bir laptopun verdiği performans birbirine çok yakındır.

Siz tahminimce masaüstünden laptop'a geçiyorsunuz değil mi?
Kendim için bakmıyorum aslında. Bir yakınıma sipariş edeceğiz. Bir dahaki ayın 10'una kadar karar vermemiz gerekiyor. ROG testlerine bakmadım henüz ancak dediğiniz gibi 1650TI ile aynı performansı veriyorsa %95 onu alırız.

Kendim için bakmıyorum aslında. Bir yakınıma sipariş edeceğiz. Bir dahaki ayın 10'una kadar karar vermemiz gerekiyor. ROG testlerine bakmadım henüz ancak dediğiniz gibi 1650TI ile aynı performansı veriyorsa %95 onu alırız.
Daha çok yeni bir model olduğu için testleri pek olmayabilir, Asus'un kendi sitesinde bilgiler var. Ayrıca kendim de bir Rog Strix kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi bakımından bu bütçede en iyi modellerden biri.

Daha çok yeni bir model olduğu için testleri pek olmayabilir, Asus'un kendi sitesinde bilgiler var. Ayrıca kendim de bir Rog Strix kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi bakımından bu bütçede en iyi modellerden biri.
Asus'un sitesinde bulamadım maalesef. Linkini atabilir misiniz?

Gaming Laptop bakıyorum. Alacağım Laptop kısa süre içerisinde değiştirilmeyecek. Bu yüzden soğutma ve kasa kalitesi de önemli yani uzun ömürlü olması gerekiyor.

8 GB RAM'li olabilir, sonradan takviye yapılır.
Kardeşim kullandığım bilgisayari öneriyorum sana ideapad gaming 3 modellerine bakar misin performans Sogutma fiyati konusunda bence gayet güzel gunumuz için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı