880 TL'ye Televizyon önerisi

Philips'in kumandasını daha önce kullandım memnundum. Ama çok pahalı. Ben de ucuz olarak A 101 - Hoşgeldiniz bunu düşündüm.
Not:
Bende de EDİMAX EW-7711UMn alıcı var. Bunu ve
favicons
Logitech Mk220 Wireless Desktop - Vatan Bilgisayar
bunu taksam algılar mı?
Not: 3D , 4 adet , 3D gözlük , 400Hz olması ve 1920x1080 olması hoşuma gitti.

Zaten tavsiyelere kulak asmıyorsunuz ki. Ben size 1000 TL'ye de TV önerdim.

Bu TV'yi alın siz. A 101 - Hoşgeldiniz

Sonra da panel kalitesi, renk kalitesi, görüş açısı gibi şeylerden şikayet ederseniz lütfen buraya yazmayın. Ya da yazılımını fiyatına göre çok basit bulur veya 3D kalitesini beğenmezseniz zaten hiç buraya yazmayın. Ben lisedeyken hatırlıyorum 3D film diye okullara falan da gelirlerdi. O da 3D diye isim almış, en iyi teknolojiye sahip TV'ler de 3D diye isim almış.

PC bağlantısı sadece VGA üzerinden diye belirtmişler afişte, ne kadar doğru bilmiyorum.
1920x1080 olması hoşuma gitti.
Benim önerdiğim TV'ler de 1080p ekrana sahip.

400 Hz olayı gerçeği yansıtmıyor. Daha doğrusu günümüz TV'lerinde 400 Hz MCI, 400 MCR veya bu afişteki TV'deki 400 Hz NMR hiç gerçeği yansıtmıyor. 2000 TL altı birçok TV'de 50 Hz yenileme hızına sahip panel bulunmaktadır. Bu değerler her firmanın ayrı isimlendirdiği bir teknoloji ile 400 Hz, bizimki 500 Hz, alın bakın 1000 Hz diye reklam yapıyor. Fakat bunlar bir yazılım ve ekstralar ile bu değerlere çıkıyor. PC bağlasanız 400 Hz yenileme hızını göremezsiniz bile. 50 Hz görürsünüz.

Bakınız:
MCI, CMR ve PMR Nedir?

TV'lerde yaşanılan bazı sorunlar (Bu TV'de olur demiyorum fakat bazılarının gözle görülür düzeyde hissedilmesi muhtemel).
  • Görüntüde dalgalanma
  • Işık sızması
  • Ghosting
  • Input lag değerinin aşırı yüksek olması
  • Banding sorunu
  • Yan açıdan bakıldığında renklerin soluklaşması
  • Parlaklık değerinin düşük olması
  • Yazılım sorunları
  • Sesin çok tiz veya boğuk çıkması
  • Malzeme kalitesi
  • Isınma sorunu

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı