8BitDo alınır mı?

Bütçe
2500

egehan2008

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Elimde Monster Pusat Clutch gamepad vardı ve onu sattım. Yerine 8BitDo almak istiyorum, bütçem 2500 TL. Daha iyisi var mıdır? Herkes çok kullanışlı olduğunu söylüyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Monster Pusat Clutch gamepad vardı ve onu sattım. Yerine 8BitDo almak istiyorum, bütçem 2500 TL. Daha iyisi var mıdır? Herkes çok kullanışlı olduğunu söylüyor ama.
Bende 8BitDo kullanıyorum. Gayet kullanışlı. Alınabilir.

Sorun vesaire yok, 8BitDo'dan üstün bir kol. GameSir biliniyor ayrıca, bazı modellerde Xbox ile çalışılıyor.

GameSir modelleri güzel ama zamanında 2 adet T4 modelinden almıştım. Bir tanesi 2 hafta, diğeri ise 2 ayda tuşlarda bozulma yapmıştı. Bugüne kadar bozduğum tek iki kolda bu markaya ait. Yedek parçaları vs de yoktu hiç. Şu an ne durumdadırlar bilmiyorum ama marka bana güven vermiyor şahsen. Bugüne kadar ne kullandın dersen de Xbox 360 kablolu kol, DualSense 4, Xbox 9.nesil kol ve 8bitduo Ultimate 2C kullandım GameSir'le birlikte. Sadece GameSir'ler bozuldu. Bu bahsettiğim kollarında flexinden tut tuşuna kadar internette yedek parçaları bulunuyordu. Gamesir de ise ufacık bir flex kabloyu bile bulamadım rb, lb için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı