8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Yujin

Decapat
Daha fazla  
Bu ürünü satın alan arkadaşlar var mı? Bu ay çıktı malum pek satışı yapılmamış satıcılar tarafından. AliExpress'e vesaire baktım güvenilir bir satıcı arıyorum AliExpress'ten alan varsa güvendiği satıcının ürün linkini paylaşabilir mi? En kötü Amazon'dan alacağım orada 1800 civarına denk geliyor

Daha hiç incelemesi yok satış fiyatı da yüksek. Ben biraz beklerdim veya başka kol alırdım. 30 dolarlık bir kol 1800TL fiyat etmez.

Ürünü geçenlerde öneren arkadaşlar görmüştüm ama ürün hakkında bilgim yok.
Bu markanın resmi satıcısı buradan satın alamıyorum hocam. Türkiye ye yollamıyor sanırım yada ellerinde stok kalmadı.

Ben dün buradan satın aldım. Bakalım ne olacak.

Hayırlı olsun kargonuz ne zaman geliyor geldikten sonra bilgi verir misiniz eski versiyonu falan yollamazlar umarım

Daha hiç incelemesi yok satış fiyatı da yüksek. Ben biraz beklerdim veya başka kol alırdım. 30 dolarlık bir kol 1800TL fiyat etmez.
Zaten eski modeli amazonda 1300-1400 civarlarına geliyordu bunun 1800 olması o kadar ters bir durum değil fakat aliexpressten daha ucuza satın almak isterim tabikide

Hayırlı olsun kargonuz ne zaman geliyor geldikten sonra bilgi verir misiniz eski versiyonu falan yollamazlar umarım
Teşekkür ederim. Teslimata daha çok var. Kargoya 10 gün içinde verileceği yazıyor ve satın alırken teslimatın 13 Ağustosta geleceği yazıyordu.

Hayatımda ilk defa yurtdışı alışverişi yapmak zorunda kaldım. Umarım dolandırılmam. Bakalım ne gelecek elimize veya gelecek mi? 🙂

Teşekkür ederim. Teslimata daha çok var. Kargoya 10 gün içinde verileceği yazıyor ve satın alırken teslimatın 13 Ağustosta geleceği yazıyordu.

Hayatımda ilk defa yurtdışı alışverişi yapmak zorunda kaldım. Umarım dolandırılmam. Bakalım ne gelecek elimize veya gelecek mi? 🙂
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Game Time Store'dan sipariş vermişsiniz 2013 te kurulmuş eski bir satıcı bir hayli de ürün satmış umarım bir an önce elinize ulaşır ürün yorumlarınızı bekleriz :)

Eski model ile aynı fiyata çıktı ürün. O yüzden ben incelemelerini beklerim almak için.
Doğrudur temmuzun 2. haftasında çıktı sanırım bu ürün Ağustos ayında incelemeler başlar eylül sonu gibi almayı düşünebilirim bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı