8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Bu kolun joystickleri sanırım metal ve tepkime süreleri daha iyiymiş. Banggood üzerinden 1200TL'ye aldım bakalım 8 Ağustos tahmini teslimat diyor.
Bekliyoruz hocam o zaman incelemeyi, hayırlı olsun şimdiden

Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Game Time Store'dan sipariş vermişsiniz 2013 te kurulmuş eski bir satıcı, bir hayli de ürün satmış. Umarım bir an önce elinize ulaşır ürün, yorumlarınızı bekleriz. :)
Siz dolandırılmazsanız yazın, biz de alırız olmadı aynı linkten.
Arkadaşlar dolandırılmadım. 🙂 Ürünün incelemesini de yaptım, bakabilirsiniz.

Arkadaşlar dolandırılmadım. 🙂 Ürünün incelemesini de yaptım, bakabilirsiniz.

Hayırlı olsun yeni yasa ile biz artık alamicaz ama yapacak birşey yok.

Sadece ürünün fiyatı 30 euroyu geçmemesi gerekiyor değil mi?
Evet. Okuduğum düzenlemeden çıkan sonuç bu. Zaten vergiler de ürünün fiyatına göre değişiyor, kargo ücreti veya başka masraflara göre değil. Düzenlemede "ürünün kıymeti" ifadesi geçiyor. Bu da direkt ürünün kendi fiyatıdır.

Evet. Okuduğum düzenlemeden çıkan sonuç bu. Zaten vergiler de ürünün fiyatına göre değişiyor, kargo ücreti veya başka masraflara göre değil. Düzenlemede "ürünün kıymeti" ifadesi geçiyor. Bu da direkt ürünün kendi fiyatıdır.
Hocam şu an en ucuz nereden alabiliriz bu kolu ya ? Ultimate C almıştım RT sorunlu geldi iade ettim ürün de bende kaldı :D Ultimate 2C almak istiyorum.

Amazonda ucuza bulmak zor. Mecburen Aliexpress'te araştıracaksın. Bandgood da satıyor ve galiba yeni kullanıcı indirimi de var. Gerçi Aliexpress'te de var böyle bir kampanya.

Yurtdışı alışverişi konusunda pek iyi değilim. Hayatımda ilk defa yaptım ben de. O yüzden pek yardımcı olamayacağım. Yerinde olsam Aliexpress'ten alırdım, muhtemelen Amazon ve Banggood pahalı satıyordur. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı