8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Game Time Store'dan sipariş vermişsiniz 2013 te kurulmuş eski bir satıcı bir hayli de ürün satmış umarım bir an önce elinize ulaşır ürün yorumlarınızı bekleriz :)
Teşekkür ederim. Eğer gerçekten dolandırılmazsam cihazın incelemesini yapacağım zaten. 🙂

Hall etkisi ile PC Android için 8 Ultimate Ultimate 2C kablolu denetleyici tetikleyiciler ve joystick 1000Hz yoklama oranı ve ekstra tamponlar - AliExpress 44
hocam bu ürünün fiyatı normal mi ya ürün yeni çıktı ve fazla ucuz gözüküyor satıcı güvenilir gibi duruyor fakat early bird deal kapsamında 2 ürün kaldı diyor kafam karıştı sipariş vermeli miyim sizce? @DMN
Bunlar Ultimate C'nin yeni çıkan versiyonu. 2C ama bu kablolu modeli o yüzden ucuz.

Bunlar Ultimate C'nin yeni çıkan versiyonu. 2C ama bu kablolu modeli o yüzden ucuz.

Sadece PC üzerinde kullanacağım kablolu olanı işimi görür diye düşünüyorum adaptörle bağlanan Wireless versiyonları 1300 bandında satılıyor bu attığım ise vergi ile 730 TL'ye denk geliyor bana. Kablolu bağlantı ile Wireless bağlantı arasında hız farkı var mıdır?

Sadece PC üzerinde kullanacağım kablolu olanı işimi görür diye düşünüyorum adaptörle bağlanan Wireless versiyonları 1300 bandında satılıyor bu attığım ise vergi ile 730 TL'ye denk geliyor bana. Kablolu bağlantı ile Wireless bağlantı arasında hız farkı var mıdır?
Kablolu olan daha hızlı oluyor ama arada ciddi bir fark olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı