Çözüldü 8BitDo Ultimate 2C Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, birkaç aydır kolu kullanmıyordum ancak en son kullandığımda sorunsuz çalışıyordu. Şu an tekrar bağlamaya çalışıyorum, ışığı falan her şeyi yanıyor fakat oyunlarda bir türlü çalışmıyor. İnternet üzerinden gamepad test sitelerinde çalışıyor olarak görünüyor ancak oyunlarda kullanamıyorum, sorun ne olabilir acaba?

Çözüm
Pardon karıştırmışım, kolun arkasında bluetooth / 2.4G switchi var onu bi bluetooth alıp geri 2.4G almayı deneyin. Bir de yazılımından güncellemesini yapın
Benimkinde sanırım bluetooth yok dolayısıyla öyle bir switch de göremedim.

Sorun kolun XBOX kolu olarak görünmemesinden kaynaklanıyormuş, kolu aktif ederken X tuşuna basılı tutarak Dongle'ı takar ve aktif ederseniz sorun düzelecektir.
Tam olarak nereyi kastettiğinizi anlayamadım, öyle bir buton göremedim.
Pardon karıştırmışım, kolun arkasında bluetooth / 2.4G switchi var onu bi bluetooth alıp geri 2.4G almayı deneyin. Bir de yazılımından güncellemesini yapın

Benimkinde sanırım bluetooth yok dolayısıyla öyle bir switch de göremedim.

Sorun kolun XBOX kolu olarak görünmemesinden kaynaklanıyormuş, kolu aktif ederken X tuşuna basılı tutarak Dongle'ı takar ve aktif ederseniz sorun düzelecektir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı