8BitDo Ultimate 2C uygulaması çalışmıyor

buradog_n

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçenlerde amazon.com'dan 8BitDo Ultimate 2C modelini satın aldım.
Çalışmasında bir problem olmamasına rağmen sitesinden uygulama indirip güncelleme ve macroları ayarlamak istediğimde Ultimate software V2 isimli uygulamayı açamıyorum.
İlk açmaya çalıştığımda “an error occurred, please contact the developer. Belirtilen bağlama kısıtlamalarıyla eşleşen advancesuper. Mainwindow türündeki oluşturucuyu çağırma işlemi özel durum döndürdü.” bu şekilde bir hata alıyorum. İkinci kez açmaya çalıştığımda ise Çince yazılar çıkıyor sadece. Hiçbir şekilde uygulamayı açamıyorum. Ultimate software uygulamasını yükleyip açmaya çalıştığımda ise gamepadi kablo ile bağlamamı söyleyen yazı hiçbir şekilde gitmiyor ve gamepad kendi kendine titremeye başlıyor. Aynı durum Firmware updater isimli uygulamayı açmaya çalıştığımda da oluyor.
Ürünü amazon.com.tr'dan Gizala satıcısından aldım.
Sorunla ilgili ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acilmasinin bir zarari var mi? Yoksa sadece faydasi mi var.

Zararı yoktur hocam çalışma prensibi siz dokunmasanız bile joystickler devamlı olarak hareket eder ama oyuna bu yansımaz. Direkt en ufak dokunmanızı algılar ki ben her zaman Zero deadzone kullanıyorum daha kaliteli bir deneyim sunuyor.

Zararı yoktur hocam çalışma prensibi siz dokunmasanız bile joystickler devamlı olarak hareket eder ama oyuna bu yansımaz. Direkt en ufak dokunmanızı algılar ki ben her zaman Zero deadzone kullanıyorum daha kaliteli bir deneyim sunuyor.
Hocam gamepad bugün geldi fakat kablosunun rengi gamepad rengiyle aynı olmuyor muydu? Siyah BitDo kablosu göndermişler. Kahverengi aldım diye sanırım.

beyler merhaba ben bu kolu daha yeni aldım bunun softwarei falan yokmu ya ben sitesindeki şeyi yükledim sadece güncelliyor ne tuşları değiştirebilliryorum ne titreşimi ayarlayabiliyorum

Hocam merhaba ben de gamepadi ilk defa aldım yeni aldım ve hiçbir bilgim yok bilmem gereken genel şeyler hakkında yardımcı olur musunuz örneğin yazılım ve donanım olarak bahsediyorum.

Hem tetik hem analogların Hall effect desteği mevcut. + ve - tuşlarına basılı tutarak Zero deadzone moduna geçebilirsiniz 2 titreşim geçtiği anlamına gelir. Ayrıca sistemdeki neredeyse tüm tuşlara R4 ve L4 için makro atar hatta yıldız tuşu ile makroyu hızlı bas-çek yapacak şekilde de ayarlayabilirsiniz. Ayrıca sadece telefonda Bluetooth ile oyun oynarsınız PC de destek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı