8BitDo Ultimate 2C uygulaması çalışmıyor

buradog_n

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçenlerde amazon.com'dan 8BitDo Ultimate 2C modelini satın aldım.
Çalışmasında bir problem olmamasına rağmen sitesinden uygulama indirip güncelleme ve macroları ayarlamak istediğimde Ultimate software V2 isimli uygulamayı açamıyorum.
İlk açmaya çalıştığımda “an error occurred, please contact the developer. Belirtilen bağlama kısıtlamalarıyla eşleşen advancesuper. Mainwindow türündeki oluşturucuyu çağırma işlemi özel durum döndürdü.” bu şekilde bir hata alıyorum. İkinci kez açmaya çalıştığımda ise Çince yazılar çıkıyor sadece. Hiçbir şekilde uygulamayı açamıyorum. Ultimate software uygulamasını yükleyip açmaya çalıştığımda ise gamepadi kablo ile bağlamamı söyleyen yazı hiçbir şekilde gitmiyor ve gamepad kendi kendine titremeye başlıyor. Aynı durum Firmware updater isimli uygulamayı açmaya çalıştığımda da oluyor.
Ürünü amazon.com.tr'dan Gizala satıcısından aldım.
Sorunla ilgili ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Zero Dead zone nasıl açılıyor bu gamepad de? Ultimate C sürümünde + ve - ye aynı anda baskılı tutunca diyorlar da bundda da böyle mi?

Ultimate C için evet iki kere titreyince oluyormuş 2C de de denedim aynı titreşim oluyor demek ki Zero deadzone öyle açılıyor kapatmak için artı ve eksiye 5 saniye aynı anda basılı tutarsan uzun titriyor oradan anlarsın.

Ultimate C için evet iki kere titreyince oluyormuş 2C de de denedim aynı titreşim oluyor demek ki Zero deadzone öyle açılıyor kapatmak için artı ve eksiye 5 saniye aynı anda basılı tutarsan uzun titriyor oradan anlarsın.

Hocam yıldız ve onun sol yanındaki kare tuşları ne işe yarıyor? İlk defa gamepad sahibi oldum ve oyun oynarken yanlışlıkla birkaç kere bastım onlara, yanlışıkla bir şeyleri değiştirmiş olabilir miyim? :)

Hocam yıldız ve onun sol yanındaki kare tuşları ne işe yarıyor? İlk defa gamepad sahibi oldum ve oyun oynarken yanlışlıkla birkaç kere bastım onlara, yanlışlıkla bir şeyleri değiştirmiş olabilir miyim? :)

Hocam yıldız tuşu makro sistemini çalıştırır R4 ve L4 tuşlarınızı çok hızlı şekilde bas çek yapıyor 2 seviyesi var. Kare tuşu makroyu silmeye yarıyor tekrar ayarlamayı biliyorsanız zaten sorun yok. Yoksa yazın ben yardımcı olurum.

Hocam yıldız tuşu makro sistemini çalıştırır R4 ve L4 tuşlarınızı çok hızlı şekilde bas çek yapıyor 2 seviyesi var. Kare tuşu makroyu silmeye yarıyor tekrar ayarlamayı biliyorsanız zaten sorun yok. Yoksa yazın ben yardımcı olurum.

Ayar hakkında hiçbir fikrim yok makroyu çalıştırdığını yeni öğrendim. Oyun oynarken birkaç kere bastım aktif olmuş mudur? Devre dışı bırakmam lazım mı?

Ayar hakkında hiçbir fikrim yok makroyu çalıştırdığını yeni öğrendim. Oyun oynarken birkaç kere bastım aktif olmuş mudur? Devre dışı bırakmam lazım mı?

Hocam makroyu atadıysanız çalışır sadece temel mantığı size açıklayayım. Öncelikle L4 veya R4 tuşuna basılı tutarken kare tuşuna basıp atamak istediğiniz tuşu seçin mesela y. Daha sonrasında makro tuşunuz aktif olup her basışınızda y tuşunu algılar silmek isterseniz makro tuşunuza basılı tutup kare basmanız yeter. Gelelim Turbo makro kısmına. Mesela y tuşu çok hızlı şekilde bas çek yapsın istiyorsunuz yine makro tuşunuz L4 veya R4 tuşuna basılı tutarken yıldız basarsanız sürekli bas çek yapar 2 seviyesi var sanırsam ama tek de olabilir onu kontrol edebilirsiniz. Temel prensibi bu şekildedir. Üstteki + ve - tuşları da menü ve sayfa tuşları klasik Xbox diziliminden çıkartabilirsiniz. Ekstradan size bir tüyo vereyim eğer + ve - tuşlarına basılı tutup konsolun iki kere titiremesine izin verirseniz "Zero deadzone" özelliğini açar, tekrar yapınca bir defa titremesinden de devre dışı kaldığını anlayabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler <3

Hocam makroyu atadıysanız çalışır sadece temel mantığı size açıklayayım. Öncelikle L4 veya R4 tuşuna basılı tutarken kare tuşuna basıp atamak istediğiniz tuşu seçin mesela y. Daha sonrasında makro tuşunuz aktif olup her basışınızda y tuşunu algılar silmek isterseniz makro tuşunuza basılı tutup kare basmanız yeter. Gelelim Turbo makro kısmına. Mesela y tuşu çok hızlı şekilde bas çek yapsın istiyorsunuz yine makro tuşunuz L4 veya R4 tuşuna basılı tutarken yıldız basarsanız sürekli bas çek yapar 2 seviyesi var sanırsam ama tek de olabilir onu kontrol edebilirsiniz. Temel prensibi bu şekildedir. Üstteki + ve - tuşları da menü ve sayfa tuşları klasik Xbox diziliminden çıkartabilirsiniz. Ekstradan size bir tüyo vereyim eğer + ve - tuşlarına basılı tutup konsolun iki kere titiremesine izin verirseniz "Zero deadzone" özelliğini açar, tekrar yapınca bir defa titremesinden de devre dışı kaldığını anlayabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler <3

Detaylı olmuş hocam çok teşekkür ederim, son olarak Zero deadzone özelliğini açmak çok fark yaratır mı? Küçük hareketleri bile algılıyor aslında.

Detaylı olmuş hocam çok teşekkür ederim, son olarak Zero deadzone özelliğini açmak çok fark yaratır mı? Küçük hareketleri bile algılıyor aslında.
Hocam ince sniper yaparım ben dikkatli oyuncuyum diyorsanız bence açın ben rahatsız olduğum için de açmıştım çünkü the last of us part 1 oynarken takırdayanları geçerken az hareket ettirince algılamıyor sonra bir anda hızlı yürüyüp zorluk çıkartıyordu işime geldi yani tamamen sizin kişisel tercihiniz ama bence açılmalı

Hocam ince sniper yaparım ben dikkatli oyuncuyum diyorsanız bence açın ben rahatsız olduğum için de açmıştım çünkü the last of us part 1 oynarken takırdayanları geçerken az hareket ettirince algılamıyor sonra bir anda hızlı yürüyüp zorluk çıkartıyordu işime geldi yani tamamen sizin kişisel tercihiniz ama bence açılmalı
Acilmasinin bir zarari var mi? Yoksa sadece faydasi mi var.

Hocam ince Sniper yaparım ben dikkatli oyuncuyum diyorsanız bence açın ben rahatsız olduğum için de açmıştım çünkü The Last of Us Part 1 oynarken takırdayanları geçerken az hareket ettirince algılamıyor sonra bir anda hızlı yürüyüp zorluk çıkartıyordu işime geldi yani tamamen sizin kişisel tercihiniz ama bence açılmalı.

Anladım hocam çok teşekkür ederim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı