8BitDo Ultimate 2C gamepad alınır mı?

Bütçe
2000

cmsngrtkn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Oyun Geliştiricisi
Gamepadler uzerinde pek fazla bilgiye sahip degilim. PC'de kullanmak icin almak istiyorum ama 2 bin TL civarinda oldugu icin de bi' kuskuda kalıyorum. Olu alan/drift gibi sorunlar olur mu, iyi midir, uzun sure beni goturur mu ve memnun eder mi bilemiyorum. Alinmaz ise maksimum fiyat bandim 2bin TL, oneride bulunursaniz sevinirim.

Gamepadler uzerinde pek fazla bilgiye sahip degilim. PC'de kullanmak icin almak istiyorum ama 2 bin TL civarinda oldugu icin de bi' kuskuda kalıyorum. Olu alan/drift gibi sorunlar olur mu, iyi midir, uzun sure beni goturur mu ve memnun eder mi bilemiyorum. Alinmaz ise maksimum fiyat bandim 2bin TL, oneride bulunursaniz sevinirim.

Aynı gamepadi kullanıyorum oldukça memnunum. Fiyatından bağımsız konuşursam kesinlikle alınır. Ama 2kya alır mıyım bilmiyorum 3kya Xbox gamepad almak daha mantıklı bana sorarsan. Ama en fazla 2K çıkarabilirim diyorsan da kesinlikle alınır.

Alinir tas gibi gamepad.

2K gibi bir fiyat 8BitDo için biraz yüksek olsa da kötü bir gamepad değil, alınır. Aynı bütçede Fantech Shooter III veya BBW Gale Hall daha iyi bir tercih olabilir. Alternatif olarak Gulikit KingKong3 Pro koluna da bakabilirsiniz.

@Codfish, 3K fiyata 9. nesil gamepad alınmaz asıl. Pilli olması, hall effect özelliğinin bulunmaması yeteri kadar çağ dışı yapıyor.

Bana kalırsa alternatifleri varken alınmaz. Nedeni ise ergonomisi ve joyistik yapısı rakiplerine göre daha kötü. Shooter 3 veya BIGBIG WON Gale Hall alınır.

2K gibi bir fiyat 8BitDo için biraz yüksek olsa da kötü bir gamepad değil, alınır. Aynı bütçede Fantech shooter III veya bbw Gale Hall daha iyi bir tercih olabilir. Alternatif olarak gulikit kingkong3 Pro koluna da bakabilirsiniz.

@Codfish, 3K fiyata 9. nesil gamepad alınmaz asıl. Pilli olması, Hall effect özelliğinin bulunmaması yeteri kadar çağ dışı yapıyor.

Bbw Gale Hall'i da inceledim de olu alan biraz fazla gibi o yuzden pek isinamadim. Oran gitgide biraz daha artiyor gibi :). shooter III, 8BitDo 2C ve gulikit kingkong3 Pro arasında kaldım. Su an. Hangisi birinci tercih sirasinda olmali sizce?

Bbw Gale Hall'i da inceledim de olu alan biraz fazla gibi o yuzden pek isinamadim. Oran gitgide biraz daha artiyor gibi :). shooter III, 8BitDo 2C ve gulikit kingkong3 Pro arasında kaldım. Su an. Hangisi birinci tercih sirasinda olmali sizce?

Bbw Gale Hall 8BitDo'dan da shooter 3'ten de iyi hocam. Nereden baktınız ölü bölgeye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı