İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Gümrük işinden hiç anlamamakla birlikte bazı kişiler kargo parasının da eklendiğini falan söylüyorlardı gümrükte. Tabii nasıl işler emin değilim.

Hayır. Ürünün kendi fiyatına bakacaksın. Zaten ona göre vergi hesaplanıyor.

Hocam doğru diyorsun gümrüğe takılmaz ama %60 vergi öder bu durumda zaten yurt dışı alışverişin hiçbir kârı kalmamış oluyor çünkü gizala da hem TR garantili hem de daha kısa sürede alma seçeneği var (gerçi daha 2C modeli gelmedi ama gelir herhalde)

@serhatg16 , Vergi miktarına ve yurtdışı alışverişinin artık kârlı olmamasına bir diyeceğim yok. Ben de zaten hayatımda ilk defa yurtdışı alışverişi yaptım. Sonra da bu vergi ve gümrük düzenlemesi çıktı.

Siparişi geçtim hocam, incelemeniz için tekrar teşekkürler, tahmini teslimat 21 i diyor umarım ondan önce geçmiş olur sıkıntısız. Satıcı puanı iyimiş güvenilir duruyor, sadece 50 satış var ama ürün yeni normal. Bakalım göreceğiz

Hayırlı olsun. Teslimat tarihinden önce gümrükten geçecektir muhtemelen. Haliyle sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Haber verirsin.

Elinize sağlık hocam inceleme için, kesinlikle benim de alacağım bir model. Neden XBOX kontrolcüsü ile bu kadar fazla tartışmaya sebep oluyor bu ürün anlamadım zira aynı fiyat bandında değiller, her neyse tekrardan inceleme için teşekkür ediyorum hocam.

İncelemenizi görünce ben de sipariş ettim şimdi. Xbox'unkini kullanıyordum fakat L1 tuşu aksamaya başladı 3 yıldan sonra. Bir de bunu deneyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…