İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Nereden yüklendiği fark etmeden ve ekstra bir şey yapmadan 9. nesil gibi her oyunda sorunsuz çalışıyor mu?

Arkadaşlar ilk defa aliexpressten aldığım için bir garip geldi. Bir sorun yok değil mi, mobil uygulamada yanlış gösteriyor sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240807_133135_AliExpress.png
    132,3 KB · Görüntüleme: 186
  • Screenshot_20240807_133345_AliExpress.png
    121,7 KB · Görüntüleme: 186
Nereden yüklendiği fark etmeden ve ekstra bir şey yapmadan 9. nesil gibi her oyunda sorunsuz çalışıyor mu?
Evet. Herhangi bir ara yazılım kullanmadan, tak-çalıştır şeklinde kullanabiliyorum.

@Fallegan , Mobil uygulamasını hiç kullanmamıştım. Tarayıcıdan sipariş detaylarını açıp ekran görüntüleri atar mısın?

Şu ekran hocam herhalde, burda bir sıkıntı yok gibi. Daha detaylı bir ekran var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-07 142444.png
    52,1 KB · Görüntüleme: 185
@Şişman Adam Öncelikle hayırlı olsun hocam. 8bitDo ultimate modelini almayı düşünüyordum tabii o an biraz daha ekleyip 2. el Xbox 9. nesil almak daha mantıklı geldi. Hazır Yurt dışı alışveriş limiti düşürülmeden bu gamepad'den almak istiyorum. Aklımda takılan bazı sorular var. 9. nesil ile malzeme kalitesi veya ergonomisi hakkında çok fazla fark var mı ? Ya da varsa bunlar ne ? İlerde 9. nesil almadığım için pişman olmak istemiyorum açıkçası.

@Şişman Adam bende sipariş vermeyi düşünüyorum hocam sizin satıcıdan ama korkmuyorum değil ya ne yapacağıma karar veremedim bu gümrük olayları da girdi işin içine.

Aklımda takılan bazı sorular var. 9. nesil ile malzeme kalitesi veya ergonomisi hakkında çok fazla fark var mı ? Ya da varsa bunlar ne ? İlerde 9. nesil almadığım için pişman olmak istemiyorum açıkçası.
Aslında bu konuda bilgi vermiştim incelemede:

Pişman olup olmama konusuna gelince, ben her iki gamepad'i de kullanan biri olarak henüz aralarında devasa bir fark görmedim. Uzun süreli kullanımda bozulma/aşınma/kırılma gibi şeyler olmadığı sürece ben Ultimate 2C'nin yanına başka 8BitDo'lar da ekleyebilirim ilerde. Giderek sempati oluşmaya başladı bu 8BitDo'ya karşı.

Seni bilmem ama ben satın aldığıma hiç pişman değilim, iyi ki almışım diyorum.

Düzenleme: Sen Ultimate Bluetooth modelini satın alacakmışsın. Ultimate Bluetooth sonuçta Ultimate 2C'den farklı ve daha iyi bir model. O yüzden onun incelemesine bakmanı tavsiye ederim. Linki bırakıyorum:

@Şişman Adam bende sipariş vermeyi düşünüyorum hocam sizin satıcıdan ama korkmuyorum değil ya ne yapacağıma karar veremedim bu gümrük olayları da girdi işin içine.
Düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten önce yapacağın alışverişlerde sorun olmayacak zaten ama benim satıcıdaki fiyatı zaten şu an 30 Euro'nun altında kalıyor. Sen bilirsin.

Son düzenleme:

Hocam Ultimate modeli ile arasında ne kadar fiyat farkı var ve sizce değer mi? Genelde FC24/25 veya ETS harici pek işim olmuyor.

Hocam Ultimate modeli ile arasında ne kadar fiyat farkı var ve sizce değer mi? Genelde FC24/25 veya ETS harici pek işim olmuyor.
Hocam İnceleme: 8BitDo Ultimate Bluetooth İncelemesi incelemesi burda. Ultimatede Dock var (şarj istasyonu), arka tuşlar var (2c de onun yerine tetiklerin yanında tuşlar var, aynı görevi görüyor), kalitesi biraz daha iyi diyorlar C modeline göre ama 2c ye göre bilmiyorum. Bunların dışında aynı olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…