İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Anladım, ürün hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, memnun kalmanız sonucu almaya karar kıldım hocam. Sadece yeşil renk olan gözüme daha hoş gözüküyor. Bu arada alacağım modelde şarj standı yoktu. Linkini bıraktım;

2c seği
2C değil bu

Çok kalitesiz bir ürün, kimseye tavsiye etmem.

Zaten yeni gümrük yapılandırmasından sonra zor alırsınız.
Hocam gümrük limitinin altında onda sıkıntı yok ama neden kalitesiz dediğinizi merak ettim biraz daha detaylandırabilir misiniz? İncelemeye göre ki olabildiğince detaylı ve karşılaştırmalı, güzel bir ürün gibi duruyor. Zaten önceki modeli de belli. Dayanağınız nedir?

Rica ederim ama dostum paytlaştığın linkteki ürün Ultimate C, benim incelemesini yaptığım ürün ise Ultimate 2C. Eğer incelemesini yaptığım ürünü yani Ultimate 2C'yi satın almak istiyorsan fiyat araştırması yaparken dikkatli ol, ürünlerin isimleri benziyor birbirine.

Ben satın aldığım linki de paylaştım. Aman dikkat et.

Hocam L2-R2 tetikleri nasıl? Bunu nasıl soracağımı tam bilmiyorum. Aç kapa şeklinde mi yoksa PS kolu gibi mi?

Hocam L2-R2 tetikleri nasıl? Bunu nasıl soracağımı tam bilmiyorum. Aç kapa şeklinde mi yoksa PS kolu gibi mi?
Hocam bu az basınca az çok basınca çok tetiklemeyi diyorsanız o çoğusunda var artık bu bütçedeki kolların. Bunda da vardır mutlaka ben sormadım bile.

Hocam L2-R2 tetikleri nasıl? Bunu nasıl soracağımı tam bilmiyorum. Aç/kapat şeklinde mi yoksa PS kolu gibi mi?
Hocam bu az basınca az çok basınca çok tetiklemeyi diyorsanız o çoğunda var artık bu bütçedeki kolların. Bunda da vardır mutlaka ben sormadım bile.
@oylesine1i , Hiç PS kolu kullanmadım. Ama yukarıdaki arkadaşın bahsettiği şeyi soruyorsan, cevabı bilmiyorum. Çünkü bunu test edebilecek bir oyun oynamıyorum. Nasıl test edeceğim konusunda yardımcı olursan test edip sonucunu yazabilirim.

@Şişman Adam hocam burada kaldı 2 gündür ne kadar sürüyor, sizin ne kadar sürdü? Aliexpress bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…