İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Eki Görüntüle 2279849 @Şişman Adam hocam burada kaldı 2 gündür ne kadar sürüyor, sizin ne kadar sürdü? Aliexpress bu arada.
Bende her şey genelde 1'er gün sürdü. Türkiye'ye gelip ürün PTT'ye verildiğinde bir cuma günüydü, PTT'nin teslim etmesi ise salı gününü bulmuştu. Sadece PTT'nin getirmesi biraz uzun sürmüştü.

Ama Aliexpress'in sistemine de geç düşüyor olabilir. En kötü pazartesi günü sipariş durumu güncellenmiş olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler, sizin attığınız satıcıdan aldım Game Time Store. Umarım sıkıntı yoktur bakalım.

Hocam şimdi tekrar baktım bugün 12de gümrük muayenesi tamamlanmış. Herhalde TR ye gönderilecek.

Çinde de ihracat gümrüğüne giriyormuş ona dikkat etmemiştim.

Son düzenleme:
Hocam bu az basınca az çok basınca çok tetiklemeyi diyorsanız o çoğusunda var artık bu bütçedeki kolların. Bunda da vardır mutlaka ben sormadım bile.

Hocam bende de aynı markanın 2C modeli değil de direkt Ultimate C modeli var. Bendeki öyle değil maalesef.

Hocam bende de aynı markanın 2C modeli değil de direkt Ultimate C modeli var. Bendeki öyle değil maalesef.
Bu F310 da bile olan bir özellik nasıl yok anlamadım. 2C de kesin vardır diye bakmadım bile. Üzülürüm yoksa :/

Bu F310 da bile olan bir özellik nasıl yok anlamadım. 2C de kesin vardır diye bakmadım bile. Üzülürüm yoksa :/
Yazılımdan ayarlanıyormuş hocam, belki C modelinde de vardır yazılıma bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:

Şansa daha önce bunun için kendim video çekmiştim. Tetikler bu videodaki ilk joystick gibi mi? Yani yavaş yavaş basabiliyor musunuz? Umarım videodan tam anlaşılıyordur.

Şansa daha önce bunun için kendim video çekmiştim. Tetikler bu videodaki ilk joystick gibi mi? Yani yavaş yavaş basabiliyor musunuz? Umarım videodan tam anlaşılıyordur.
Daha elime ulaşmadığı için bilmiyorum, sadece yazılımında hassasiyetini ayarlamanın mümkün olduğu okudum. @Şişman Adam test etti mi bilemiyorum.

Daha elime ulaşmadığı için bilmiyorum, sadece yazılımında hassasiyetini ayarlamanın mümkün olduğu okudum. @Şişman Adam test etti mi bilemiyorum.

Hocam bu arada şunu söyleyeyim videodaki 2. joystick 8BitDo Ultimate C elime ulaşalı 39 gün oldu fakat bugün itibarıyla bozuldu. Ne açılıyor ne de şarj oluyor. Herhangi bir hasar da görmedi daha dün akşam gayet normal çalışıyordu.

Aynı modelin kablolusunu toplam 1150 lira gibi bir fiyata sipariş ettim bende, hadi bakalım umarım bir problem yaşanmaz.

Satıcıya kefil olmadım, olamam elbette. Ama ben herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca dediğim gibi, sipariş güncellemesi biraz geç olabiliyor, fazla stres yapma. Hızlı ilerliyordur süreç.

Konuda kullandığım yazılımdan herhangi bir tuş hassasiyeti ayarlanamıyor. Zaten Ultimate 2C'yi bağlayabileceğim başka yazılım yok. Üretici de kendi sitesinde bu model için "8BitDo Ultimate Software V2" isimli yazılımı sunuyor kullanıcıya. Diğer modeller "8BitDo Ultimate Software" yazılımına bağlanıyor anladığım kadarıyla.

Tetik tuşlarını nasıl ifade edeyim bilmiyorum ama LB/RB tuşları gibi bas/çek şeklinde değil. Yani yavaş yavaş kademeli olarak basabiliyorsunuz tetiklere. Tıpkı Xbox 9. Nesil gibi ve tıpkı videoda bulunan ilk gamepad'deki gibi.

Ancak bu şekilde basabiliyor olmak oyunlarda işe yarıyor mu bilmiyorum. Çünkü tetik tuşunu kademeli olarak kullanmam gereken bir oyun, yani tetik tuşuna kademeli basınca farklı fonksiyonların oluştuğu bir oyun oynamadım.

@oylesine1i , Yine de tersten de ifade etmiş olayım ki yanlış anlaşılmasın. Paylaştığın videodaki ikinci gamepad Ultimate C modeli ve o basış şeklindeki gibi değil merak etme. Ultimate 2C modelindeki tetik tuşlarına videodaki ilk gamepad'de nasıl basabiliyorsan o şekilde basabiliyorsun.

Bendeki çakma 360 kolunda bile kademe özelliği vardı, bunnda hayli hayli vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…