Elektronik 8BitDo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 Ağustos gece 3'te çıkacak gösteriyordu, umarım benimki de erkenden çıkar hocam. Size şimdiden hayırlı olsun.

Hocam, müşteri hizmetlerine vs yazdınız mı, olabildiğince erken kargolayabilir misiniz gibisinden?

2 Ağustos'ta verdiğim sipariş hala işleniyor aşamasında.

Hocam, müşteri hizmetlerine vs yazdınız mı, olabildiğince erken kargolayabilir misiniz gibisinden?

2 Ağustos'ta verdiğim sipariş hala işleniyor aşamasında.

Stoğa yeni girmiş, 1-2 gün içinde kargolanır hocam.

Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tahmini kargolama ayın 14'ü imiş. Gümrük durumunu anlattım, yine tariff insurance deyip duruyor. Tariff insurance ek vergi çıkarsa işe yarıyor, bizim durumumuzda geçerli değil. Mümkün olursa kargolamayı hızlandıracağız dedi ama siparişim halen işleniyor durumunda. Bekleyip görmekten başka çare yok.

Ben de 3 ağustos günü sipariş ettim, sizle aynı zaman aralığında kargoya verilmiş, umarım gümrük olayları olmadan elime ulaşır.

Konunun ilk mesajındaki linkten bakınca halen ön sipariş görünüyor. Hesap sayfasında siparişlerimden ürüne tıklarsanız stokta görünüyor. Kafa karıştırıcı

Bende ikisindede ön sipariş olarak görünüyor, hatta ürünün sayfasında 25 Ağustos tahmini gönderim süresi diyor. Hesap sayfamda bilgisayar üzerinden baktığımda 21 Ağustos, telefondan baktığımda 13 Ağustos olarak gözüküyor.

Az önce bu kolun Mac ile uyumlu olmadığını öğrendim :/ 8BitDo genel olarak Apple ürünleriyle uyumlu diye biliyordum ama bu modeli uyumlu değilmiş.

Ben müşteri hizmetlerine bayağı sordum da tekrar kargolama veya iade gibi çözümler sunuyoruz dediler. İadeye mahkum kalacağız gibi.

Mevcut olarak yeşil renk dışında sipariş vermiş arkadaşlar müşteri hizmetlerine yazarak siparişlerinin rengini değiştirttirebiliyor. Ben yeşile değiştirttim, henüz güncellenmedi ancak kargolandıktan sonra yeşil gözükeceği söyleniyor. Müşteri hizmetlerine sorarak emin olabilirsiniz.

Renk değiştirdikten sonraki 5 dakika içinde:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…