Elektronik 8BitDo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim kargolar gelir mi sence?
Geçen ayki Aliexpress siparişi ile örnek vereyim;
  • Mağaza 2 Temmuz'da kargo firmasına teslim etti
  • 4 Temmuz'da Çin gümrük işlemleri tamamlandı
  • 8 Temmuz TR gümrüğe ulaştı ve işlemleri tamamlandı
  • 9'unda PTT'ye teslim edildi.
Yani mağazadan çıkıp gümrükten geçmesi yaklaşık 1 hafta sürdü. Kolu 13 Ağustos'ta kargoya verseler bile tahminim 24'ünden önce gümrük işleri biter.

Bana 13'ü diyor, siz daha önce aldıysanız sıranız önde olabilir olabilir.

Normalde 14 güne başlar yeni kanun ama "mağdur olmayalım diye" 24'ünde başlatacaklarmış. Bence bilerek bekletmezler çok büyük bir iş yükü çıkar. Evet para iadesi olur.
24ü nerede açıklandı link var mı hocam

Şu anda Xbox 9. nesil kullanıyorum fakat bunu ikinci bir kol olarak da alsam mı kararsızım. Fiyatı gayet iyi aslında.

Şu anda Xbox 9. nesil kullanıyorum fakat bunu ikinci bir kol olarak da alsam mı kararsızım. Fiyatı gayet iyi aslında.

Yeni vergilerle artık almak imkansız hale gelecek gibi. Şimdi alınsa vergiye girer mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum tarihi gösteriyor hocam. Biraz satıcıya bağlı ama genelde bir ila birkaç gün sürüyor.

Aslında ürünün kendisi 30 dolar, fakat vergiler ile 40 dolar oluyor. Eğer ürünün vergisiz fiyatından alıyorsalar bu ürünün gümrükten geçmesi lazım.

• Beğen
İfadeler: YFK
Aslında ürünün kendisi 30 dolar, fakat vergiler ile 40 dolar oluyor. Eğer ürünün vergisiz fiyatından alıyorsalar bu ürünün gümrükten geçmesi lazım.
1722943481209.png

Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm. Dedikleri bu ürün için hususi olarak kaç dolardan beyan edileceğini bilmiorlarmış fakat normalde vergisiz fiyatı beyan ediliyormuş. Yani yüksek ihtimalle 30 Euro'dan düşük olur. Yine de riskli tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı