8BitDo Ultimate 2C vs GameSir Nova 2 Lite

• Konuyu başlatan Kerem.1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 285
Ben 8bitdo düşündüm çok önerini var ama gamesir de iyi diyorsunuz.

8BitDo Ultimate 2C, geçen sene Haziran ayında çıktı. O dönem ara model bir cihaz olduğu için oldukça popülerdi ve hâlâ kullanan birçok kişi var. Ancak bu sene GameSir Nova 2 Lite piyasaya çıktı ve her açıdan çok daha iyi bir gamepad. Bu yüzden GameSir Nova 2 Lite, kesinlikle daha iyi bir seçenek olacaktır.

Aşağıya hem @Katipke ’nin incelemesini hem de incelemelerini beğendiğim bir kanalın videosunu bırakıyorum. İzlersen, ürünün ne kadar kaliteli olduğunu fark edeceksin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

8BitDo Ultimate 2C, geçen sene Haziran ayında çıktı. O dönem ara model bir cihaz olduğu için oldukça popülerdi ve hâlâ kullanan birçok kişi var. Ancak bu sene GameSir Nova 2 Lite piyasaya çıktı ve her açıdan çok daha iyi bir gamepad. Bu yüzden GameSir Nova 2 Lite, kesinlikle daha iyi bir seçenek olacaktır.

Aşağıya hem @Katipke ’nin incelemesini hem de incelemelerini beğendiğim bir kanalın videosunu bırakıyorum. İzlersen, ürünün ne kadar kaliteli olduğunu fark edeceksin.

Teşekkürler.

Bende 2 hafta önce ikisi arasında kalıp GameSir Nova Lite 2 aldım seçme nedenim 8BitDo ergonomik durmuyordu ondan GameSir aldım şu ana kadar memnunum tek sorunu şarjı biraz az gidiyor 8 saat civarında bitiyor.

Bende 2 hafta önce ikisi arasında kalıp GameSir Nova Lite 2 aldım seçme nedenim 8BitDo ergonomik durmuyordu ondan GameSir aldım şu ana kadar memnunum tek sorunu şarjı biraz az gidiyor 8 saat civarında bitiyor.

8 Saat az mı?

Bende gamesir aldım bu arada gelince denicem.

Geçen gün şu ürünü aldım: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com

Ultimate 2c da var ek olarak, ona kıyasla daha ergonomik geldi bana. Yapısal olarak Xbox koluna çok benziyor, birkaç gündür kullanıyorum ve memnunum. Öğrendiğim kadarıyla da şu model ile aynıymış:

Bir düşünebilirsiniz ancak uzun kullanma deneyimim yok henüz.

Geçen gün şu ürünü aldım: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com

Ultimate 2C da var ek olarak, ona kıyasla daha ergonomik geldi bana. Yapısal olarak Xbox koluna çok benziyor, birkaç gündür kullanıyorum ve memnunum. Öğrendiğim kadarıyla da şu model ile aynıymış:

Bir düşünebilirsiniz ancak uzun kullanma deneyimim yok henüz.

Gamepower'ın ürünü güzelmiş diğer gamepadların yarı fiyatına hem de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı