8BitDo Ultimate 2C vs Xbox 9. nesil

hutfatux

Centipat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Bilgisayarda FC 25 yarış oyunları vb oynamak için alacağım. Ultimate 2C'nin stick drift sorunu yaşamadığını söylüyorlar. Benim için önemli olan uzun ömürlü olması. Ayrıca Ultimate 2C'nin ne kadar garantisi olduğu hakkında bilen biri yazabilir mi? Başka kol önerileri de olur, maksimum bütçe 3K.

Eğer temuyu bekleyebilirim diyorsanız machenike g1 pro da var ancak 8bitdo ile çok yakınlar. O yüzden 8bitdo daha iyidir. Ayrıca bu gamepadlar xboxla kıyaslanamayacak derecede iyiler.

Gamesir cyclone 2 3k bütçeye. Daha iyisi yok.

Kesinlikle düşünmeden alınır yani

Bu da değil hocam deneyimledim bunu, fiyatı bence şarj standsız versiyonunun 2200 şarj standı olanın 2800den üstte olmaması gerekiyor. En önemli eksiği mekanik ön yüz tuşları ve pc yazılımının eksikliği. Cyclone 2'de bunlara ek tmr joystickler de var çok daha üst düzey bir kol. Machenike g5 pro max se'nin rakibi gamesir supernova'dır

İkisi arasında kaldım. Bilgisayarda FC 25 yarış oyunları vb oynamak için alacağım. Ultimate 2C'nin stick drift sorunu yaşamadığını söylüyorlar. Benim için önemli olan uzun ömürlü olması. Ayrıca Ultimate 2C'nin ne kadar garantisi olduğu hakkında bilen biri yazabilir mi? Başka kol önerileri de olur, maksimum bütçe 3K.

Machenike G5 Pro Alabilirsin , piyasada en çok tutulan ürünlerden birtanesi araştırabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı