8BitDo Ultimate 2C Wireless Bluetooth ile bağlanınca tuşları karışık algılanıyor

Hesitaa

Centipat
Daha fazla  
8BitDo Ultimate 2C Wireless kontrolcüsünü aldım fakat bilgisayarıma Bluetooth ile bağlamak istediğim zaman tuşların yeri karışık şekilde geliyor. Bu bana özel bir sorun mu yoksa bilgisayarlara mı bağlanmıyor çözemedim. Benim yapabileceğim bir şey var mı?

Abxy yerine bayx şeklinde mi algılıyor tuşları, eğer öyleyse bağlantı modu switchte olabilir. Kullanım kılavuzundan tuş kombinasyonlarına bakarak xinput moduna alıp çözebilirsiniz

Bayx şeklinde değil direkt x tuşunu rb olarak algılıyor xinput ayarını kullanım kılavuzunda göremedim internetten bakıp denedim fakat bir sonuç alamadım. Tekrar kılavuza baktım Windows için bağlama kısmında sadece usb alıcı ile bağlamayı anlatıyor bluetooth için bağlamayı androide bağlama kısmında anlatıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_7521.jpeg
    IMG_7521.jpeg
    197,3 KB · Görüntüleme: 29
8BitDo Ultimate 2C Wireless kontrolcüsünü aldım fakat bilgisayarıma Bluetooth ile bağlamak istediğim zaman tuşların yeri karışık şekilde geliyor. Bu bana özel bir sorun mu yoksa bilgisayarlara mı bağlanmıyor çözemedim. Benim yapabileceğim bir şey var mı?

Hocam bende de aynı sorun var. Halledebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı