8BitDo Ultimate C 2.4G alınır mı?

Hardware Tester zamanınız varsa bu testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz?
Evde değilim bu sebeple kol yanımda değil. Ultimate için sonuçları @Serush paylaşabilir belki.

Satıcı konusunda endişeniz olmazsın. Dediğim gibi biz de ordan aldık.
1698835618422.png

Bende 2 tane Ultimate var. Xbox Edition Pembe kolda RT LT titreşimi var ayrıyeten. Ölü bölgesi de %1. Bir de Xbox Edition olmayan var. Onda RT LT titreşimi yok. Ölü bölgesi de %10 civarı. Ama ayar yapıp ölü bölgesini düşürebiliyorsunuz. Driverı var.

Dosya Ekleri

• 1698839822361.png
    1698839822361.png
    656,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 1698839915476.png
    1698839915476.png
    343,2 KB · Görüntüleme: 96
Evde değilim bu sebeple kol yanımda değil. Ultimate için sonuçları @Serush paylaşabilir belki.

Satıcı konusunda endişeniz olmazsın. Dediğim gibi biz de oradan aldık.
Eki Görüntüle 1998903

Hocam dediğiniz gibi ben de bunu almayı düşünüyorum kablolu modelini önerir misin PC de kullanacağım kablosu kaliteli mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-02 230218.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-02 230218.png
    86,3 KB · Görüntüleme: 83
Dostum naptin aldın mı? Görüş ve yorumlarını paylaşabilir misin? Bende 2c modelini almayı düşünüyorum

Dostum ne yaptın aldın mı? Görüş ve yorumlarını paylaşabilir misin? Bende 2C modelini almayı düşünüyorum.

Evet aldım konuda da belirttiğim gibi çok kullanmıyorum. Kullanırken gözüme çarpan bazı eksileri var. Benim en çok takıldığım nokta RB ve LB tuşları oldu; basarken çok ses çıkarıyorlar, hissiyatları çok sert ve yuvalarında titriyorlar bu sebeple kol titrediğine çok fazla ses çıkarıyorlar. Turbo modu var ama sitesinde de belirttiği gibi Turbo moda alınca drift yapıyor bundan ötürü Turbo modu kullanmanın bir manası yok. Bence malzeme kalitesi gayet yeterli. Sürekli gamepad ile oyun oynuyor olsaydım ve bütçem bu civarda olsaydı gene Ultimate C alırdım ama bütçeniz varsa Ultimate modeline veya farklı markalara da bakabilirsiniz. Ben genel olarak memnunum.

1734861824459.png

Evet aldım konuda da belirttiğim gibi çok kullanmıyorum. Kullanırken gözüme çarpan bazı eksileri var. Benim en çok takıldığım nokta RB ve LB tuşları oldu; basarken çok ses çıkarıyorlar, hissiyatları çok sert ve yuvalarında titriyorlar bu sebeple kol titrediğine çok fazla ses çıkarıyorlar. Turbo modu var ama sitesinde de belirttiği gibi Turbo moda alınca drift yapıyor bundan ötürü Turbo modu kullanmanın bir manası yok. Bence malzeme kalitesi gayet yeterli. Sürekli gamepad ile oyun oynuyor olsaydım ve bütçem bu civarda olsaydı gene Ultimate C alırdım ama bütçeniz varsa Ultimate modeline veya farklı markalara da bakabilirsiniz. Ben genel olarak memnunum.

Eki Görüntüle 2379466

Pek bilgim olmadığından soruyorum, atmış olduğun görsel ölü bölge testi mi oluyor? Degerler nasıl?

Pek bilgim olmadığından soruyorum, atmış olduğun görsel ölü bölge testi mi oluyor? Degerler nasıl?

Ortalama değerler, ne çok iyi ne çok kötü. Bu değerler oyun oynarken sıkıntı çıkarmazlar(%15'in üstünde ise kötü diye biliyorum) o yüzden çok takılmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

Bende bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce alınır ki bu fiyata? Veya bu fiyata daha iyisi var mı ? PC de Steam üzerinden Xbox cloud oynayacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-02-23-00-24-653_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2025-01-02-23-00-24-653_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı