8Bitdo Ultimate C gamepad alınır mı?

Şu anda orijinal Ps3 kolu kullanıyorum, Ultimate Wired modeli de elimde mevcut (Şu an garantide).
Özellikle LT ve RT PS3 kolundan çok daha rahat. Analoglar çukur ve sol analogun yeri değişik. PS3 gamepadi ile arasındaki en hissedilir farklar bunlar.
Onun dışında güzel gamepad. Özellikle DPad'i dokusu ve hissiyle beni çocukluğuma götürüyor.

Şu anda orijinal PS3 kolu kullanıyorum, Ultimate wired modeli de elimde mevcut (şu an garantide).
Özellikle lt ve RT PS3 kolundan çok daha rahat. Analoglar çukur ve sol analogun yeri değişik. PS3 gamepadi ile arasındaki en hissedilir farklar bunlar.
Onun dışında güzel gamepad. Özellikle Dpad'i dokusu ve hissiyle beni çocukluğuma götürüyor.

Teşekkürler alacağım galiba.

Teşekkürler alacağım galiba.
Alınabilir ama 1350TL o kol için bence pahalı. 1350Tl vermektense 100TL farka daha iyi kollar veya daha ucuza kol alınabilir.

100TL daha fazla veririm dersen Temu'dan Gamesir T4 Cyclone Pro al derim.

Alınabilir ama 1350TL o kol için bence pahalı. 1350TL vermektense 100TL farka daha iyi kollar veya daha ucuza kol alınabilir.

100TL daha fazla veririm dersen Temu'dan GameSir T4 Cyclon'e Pro al derim.

980 TL bu.

Alınabilir ama 1350TL o kol için bence pahalı. 1350TL vermektense 100TL farka daha iyi kollar veya daha ucuza kol alınabilir.

100TL daha fazla veririm dersen Temu'dan GameSir T4 Cyclon'e Pro al derim.

T4 cyclonela farkı ne ayrıca benim attığım Prime day ile 900 TL.

T4 cyclonela farkı ne ayrıca benim attığım Prime day ile 900 TL.

Sağ üste bak 450 TL ithalat ücreti ödeyeceksin ekstra. Yani 1350TL olacak.

1600TL mesela çok daha iyi bir kol.

Eğer ödeme ekranında indirimle 1200TL'ye falan geliyorsa alınabilir ama 1350-1400TL ödetiyorsa ya Nova Lite al daha ucuza ya da git 200TL daha koy machenike G5 Pro al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı