8BitDo Ultimate C kablolu mu yoksa kablosuz mu alınmalı?

Hocam tüm yazılarınızı okudum siz neredeyse 10 aydır kullanıyorsunuz bende bu sırada Xbox 360 kullanmıştım. Xbox kolu leş ölü noktası var çok çabuk bozuluyor sağ yapıyorum sola gidiyor gibi çok kötü. Şimdi yeni bir kol arayışındaydım ve bu konuya denk geldim. Ne dersin bu kol hakkında FIFA bir de Forza Horizon oynayacağım. Bu kolun analog sorunları çıktı mı, tuşları içine göçtü mü veya ölü noktası çıktı mı (sağ altı algılamıyor gibi) kesinlikle önerir misin yoksa başka bir model mi bakmalıyım.

Kesinlikler öneririm hocam FIFA bayağı oynadım pasları istediğim yöne atabildim ölü bölge olmadı hala taş gibi kullanıyorum şu anda da :)

Hocam stoklarda kalmamış başka nerden alabilirim?

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV burası güvenilir mi hocam benim için bi bakar mısınız

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV güvenilir mi hocam benim için bi bakar mısınız

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV güvenilir mi hocam benim için bi bakar mısınız

Son düzenleme:
Hocam aynı mesajı 3 kez attınız sakin.

4 oldu :D

Hocam stoklarda kalmamış başka nereden alabilirim?

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV burası güvenilir mi hocam benim için bir bakar mısınız?

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV güvenilir mi hocam benim için bir bakar mısınız?

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,249.17 TL + KDV güvenilir mi hocam benim için bir bakar mısınız?

Gizala bildiğim güvenilir sitedir istanbuldaysanız mağazası da var.

Gizala bildiğim güvenilir sitedir istanbuldaysanız mağazası da var.
Gizala'ya çok net bir şekilde referans olabilirim. Kendileri ile sorunsuz alışverişim oldu ve sonrasında sattıkları malın arkasında çok güzel durdular. Sol analogda belli belirsiz drift şikayeti ile yolladım. Tamir oldu geldi olmamış tekrar gönderdim falan derken ben istemeden bire bir değişim teklif ettiler. Hatta ben de fiyat farkı teklif edip kablosuzunu istediğimde bendeki arızalı kolu sıfır fiyatından sayarak kablosuzunu verdiler.
Kısaca, Gizala sattığı malın arkasında duruyor benim tecrübem bu yönde oldu.

Gizala'ya çok net bir şekilde referans olabilirim. Kendileri ile sorunsuz alışverişim oldu ve sonrasında sattıkları malın arkasında çok güzel durdular. Sol analogda belli belirsiz drift şikayeti ile yolladım. Tamir oldu geldi olmamış tekrar gönderdim falan derken ben istemeden bire bir değişim teklif ettiler. Hatta ben de fiyat farkı teklif edip kablosuzunu istediğimde bendeki arızalı kolu sıfır fiyatından sayarak kablosuzunu verdiler.
Kısaca, Gizala sattığı malın arkasında duruyor benim tecrübem bu yönde oldu.
Eyvallah hocam

Kol geldi ama şarj aleti var kol var usb yok hocam. Normalde ekstra mı oluyor ben mi yanlış biliyorum Bluetooth yok pcde yardım edin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı