vesteerie
Kilopat
Garantisi devam ediyorsa garantiye verin.RT tuşunda yumuşaklık var sanki çok az basıyormuşum gibi, gamepad testi yaptığım zaman tüm gücümle bile bassam RT tuşuna en fazla 0.60 basıyor olarak gözüküyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Fotoğraf eki:
Hocam amazondan satın aldım nasıl garantiye verebilirim yardımcı olur musun?Garantisi devam ediyorsa garantiye verin.
Amazon müşteri hizmetlerine sipariş numaranı iletip sorunundan bahsedersen sana yardımcı olacaklardır. Satıcı kimdi?Hocam amazondan satın aldım nasıl garantiye verebilirim yardımcı olur musun?
8Bitdo'nun kendi firması.Amazon müşteri hizmetlerine sipariş numaranı iletip sorunundan bahsedersen sana yardımcı olacaklardır. Satıcı kimdi?
Hayır bir sorun çıkmaz. Siz ilk önce amazon müşteri hizmetlerine ulaşın. Onlar size destek sağlayacaklardır. Ben Gizala'dan almıştım. Sizde oradan aldıysanız direkt oraya ulaşabilirsiniz diyecektim.8Bitdo'nun kendi firması.
Gamepad'in şuan mevcut olmadığı gözüküyor sorun çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.