kebabexe
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel i5 10. Nesil
Nvidia GTX 1650
Kingston 8 GB RAM
Gamepad almak istiyorum ancak şu son zamanlarda 8BitDo kafamı karıştırıyor açıkçası, direkt aslında F310'a bakmıştım ama internetteki ölü bölge meselesine takıldım acaba cidden sıkıntılı mı diye. Sonra foruma daha önce konu açmıştım konuda da 8BitDo önerildi, ilk başta AliExpress olduğu için hiç şans vermemiştim ama o da aklımda duruyordu. Bir tekrar bakayım dedim wired modelini buldum. AliExpress'e güvenilir miyim? Ürün orijinal gelir mi? F310 yerine alınabilir mi? Bu sorular aklımda kaldı sormak istedim.
a.aliexpress.com
www.vatanbilgisayar.com
Alabileceğim iki ürününde linklerini bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hangi ürün daha uzun ömürlüdür, kalitelidir yazabilirseniz tadından yenmez.

Windows 10 11,PC, Android, buhar güverte ahududu Pi, tak ve çalıÅtır için 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Alabileceğim iki ürününde linklerini bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hangi ürün daha uzun ömürlüdür, kalitelidir yazabilirseniz tadından yenmez.