Elektronik 8BitDo Ultimate ve Ultimate C modellerinde indirim!

Kötü, az daha çıkarsan Banggood'da wireless modeli var. Gamepad'in olayı zaten koltuğa geçip arkana yaslanarak oynamak, kablolu alırsan klavye mosue'den farkı olmayavağı için Gamepad'in esprisi kalmaz

Ultimate C 2.4g versiyon 1250tl ile bunun arasında kaldım ama pro versiyon daha mantıklı geldi ben de alacağım sanırım size hayırlı olsun hocam.

Ultimate C 2.4G versiyon 1250TL ile bunun arasında kaldım. Ama Pro versiyon daha mantıklı geldi ben de alacağım sanırım size hayırlı olsun hocam.

Vallahi en iyi modeli buymuş bunda bir de joystick daha sağlammış half mı dır nedir bir özellik varmış sadece bu versiyonunda bulunuyormuş ayrıca hem Bluetooth hem de 2.4GHz bayağı iyi pil derdi yok ışıklı şarj istasyonu falan 1900 TL kelepir TR için kendi sitelerinde 2000 TL satıyorlar eurodan çevirince kargo falan desen yine 3000 TL gelecek Amazon bayağı iyi bu işte.

O urunun saticisi pek guvenilir degil, tavsiye etmem.

Arkadaşlar ben Ultimate C olanını aldım. Malzeme kalitesi joystickler vs. gayet güzel ama ele oturuşu hiç rahat değil. Ellerim orta-küçük boyutlarında olmasına rağmen elime küçük geldi. Elinize oturtup sol joystiği kullanmak bence zor. Sola çekmekte zorlanıyorum sol üst çapraza çekiyorum falan öyle bir durum var. Her ne kadar pc için olduğu söylense de nintendo switch gibi ürünler için daha uygun bir controller. Geçenlerde dualsense 2099 liraya satılmış o rakama yakalasaydım direk iade ederim. 1300 liraya başka alternatif olmadığı için iade etmedim kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bluetooth olanını mı aldınız hocam?

Bluetooth olanını mı aldınız hocam?
Evet fakat yanlış yazmışım Ultimate C olanını aldım. Arkadaki tuşlara ve stand almaya ihtiyaç duymadım. Zaten Ultimate ile arasındaki tek fark bu ikisi ha ultimate olanda bluetooth özelliğide var.

Evet fakat yanlış yazmışım Ultimate C olanını aldım. Arkadaki tuşlara ve stand almaya ihtiyaç duymadım. Zaten Ultimate ile arasındaki tek fark bu ikisi ha ultimate olanda bluetooth özelliğide var.
Hocam benim bildiğim Ultimate c bluetooth olan versiyon sadece Nintendo Switch (Kutusunda da öyle yazıyor) ile uyumlu, Windows ile bağladığınızda uyumluluk sorunu yaşayabilirsiniz. Banggood sitesinde 2.4G versiyonu 1250TL gibi bir fiyata alınabiliyor uyumluluk sorunu yaşarsanız iade edip dediğimi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…