Elektronik 8BitDo Ultimate ve Ultimate C modellerinde indirim!

Pro ile arasındaki fark nedir? Dock var Bluetooth var ve arkada ekstra 2 tane tuş var. Bunlara ihtiyacım yok. Neden 600 lira fazla vereyim ki.

Hem sayiyorsun hem de neden vereyim diyorsun stant bir artı kablo ile sürekli tak çıkar yapmana gerek yok ayrıca joystick çok daha kaliteli arka tuşlar ve çift bağlantı seçeneği daha ne bekliyorsun zaten bence kelepir fiyat. 1300 TL o model alınmaz çok dandik duruyor benim gözümde.

Jiroskop var, Bluetooth var, daha kaliteli joystickler ve tuşlar var ve daha kaliteli malzemeden üretiliyor.
Jiroskop olduğunu bimiyordum ama onada ihtiyacım yok.
Hem sayiyorsun hem de neden vereyim diyorsun stant bir artı kablo ile sürekli tak çıkar yapmana gerek yok ayrıca joystick çok daha kaliteli arka tuşlar ve çift bağlantı seçeneği daha ne bekliyorsun zaten bence kelepir fiyat. 1300 TL o model alınmaz çok dandik duruyor benim gözümde.
Sürekli tak çıkar yapmıyorum şarjı baya uzun gidiyor. Joysticklerde aynı ikisinde de hall effect joystick var.

Pahalı olan versiyonu satın alacaktım fakat fiyat artmış keşke acele etseymişim, artmış olarak 2.2K fiyata almak yerine Banggood'dan Ultimate C 2.4G olanı 1250 liraya almak daha mantıklı geldi bana. 950TL farka değer mi sizce?

Pahalı olan versiyonu satın alacaktım fakat fiyat artmış keşke acele etseymişim, artmış olarak 2.2K fiyata almak yerine Banggood'dan Ultimate C 2.4G olanı 1250 liraya almak daha mantıklı geldi bana. 950TL farka değer mi sizce?
Conrollerdan ne beklediğine bağlı olarak değişir. Ben fifa ve hikayeli oyunlar oynamak için ultimate c olanı aldım.

Ben 1897 TL aldım her şey dahil stok bitmiş siyah olan için belki eklerler bekle biraz istersen. Bu arada peşin alacaksan Nays ile alınca belirli miktar geri veriyor.

Benim Pro geldi çok iyi güncellemesini yaptım tuş takımlarını test ettim sıkıntı yok akşam Dead Island 2 oynayacağım bakalım :D Ultimate Pro olanını 1897 TL aldım kapalı kutu geldi TR fiyatının yarısı neredeyse.

IMG-20240628-WA0000.jpeg

IMG-20240628-WA0000.jpeg

Son düzenleme:
Ben 1897 TL aldım her şey dahil stok bitmiş siyah olan için belki eklerler bekle biraz istersen. Bu arada peşin alacaksan Nays ile alınca belirli miktar geri veriyor.

Benim Pro geldi çok iyi güncellemesini yaptım tuş takımlarını test ettim sıkıntı yok akşam Dead Island 2 oynayacağım bakalım :D Ultimate Pro olanını 1897 TL aldım kapalı kutu geldi TR fiyatının yarısı neredeyse.

Eki Görüntüle 2235455

Eki Görüntüle 2235455
Hocam bişey merak ediyorum. Sizin aldığınız cihazda A, B, X ve Y tuşlarının yerleri değişik. Xbox controllera baktığımda sizin cihaza göre ters olması gerekiyor. Ben ultimate c aldım benim de tuşlar xbox controller gibi dizilmiş. Bu fark neden kaynaklanıyor ? Ne işe yarıyor ?

Hocam bişey merak ediyorum. Sizin aldığınız cihazda A, B, X ve Y tuşlarının yerleri değişik. Xbox controllera baktığımda sizin cihaza göre ters olması gerekiyor. Ben ultimate c aldım benim de tuşlar xbox controller gibi dizilmiş. Bu fark neden kaynaklanıyor ? Ne işe yarıyor ?
Diğer arkadaşta bulunan model bluetooth ile nintendo switch ile de uyumlu olduğundan Switch dizilimine sahip, Ultimate c 2.4g ise sadece windows ile uyumlu olduğundan xbox ile aynı tuş diziliminde.

Hocam bir şey merak ediyorum. Sizin aldığınız cihazda A, B, X ve Y tuşlarının yerleri değişik. Xbox controllera baktığımda sizin cihaza göre ters olması gerekiyor. Ben Ultimate C aldım benim de tuşlar Xbox Controller gibi dizilmiş. Bu fark neden kaynaklanıyor? Ne işe yarıyor?

Bir farkı yok yine aynı sadece yerleri değişik test yaptım mesela Xbox'da a tuşunu basıyorsunuz a algılıyor 8BitDo ise b ye basınca yine a algılıyor sadece görsel olarak değişik yani cihaz Xbox kontrolcü olarak gözüküyor zaten Xbox dizilimi geçerli oluyor o yüzden PC için durum böyle ama çok kaliteli akşam oyun oynayacağım biraz zombi keserim bakalım DualSense ve 9.nesil Xbox'dan sonra nasıl bir keyif verecek.

Ayni 1900 liralik urunu bende aldim fakat bana acilmis ürün geldi. Kutuyu açtım kol toz icindeydi. Mecbur iade, iyi fiyata da almistim oysaki...

Toz derken hocam kutu içinde toz olması normal bir durum Xbox gamepad 9.nesil aldım ben Amazon resmi satıcı aynı durum da geldi kutunun içine toz girebiliyor maalesef ben tüm testleri yaptım hiç kullanılmış bir kol gibi de durmuyor tertemiz sıfır testlerden başarıyla geçti güncellemesini de yaptım sıkıntısız kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı