8BitDo Ultimate wired vs 8BitDo Ultimate C vs Xbox gamepad 9.nesil

8bit'in kablosuz en üst modeli hangisidir ya da kablosuzu var mi? Bt versiyonu varda gecikmesi var mi bilmiyorum?

Gizala Buyrun link, siyah ve pembe modelleri de bulunuyor olması gerekiyor. Bunu almanızı tavsiye ederim.
8bit'in kablosuz en üst modeli hangisidir ya da kablosuzu var mi? Bt versiyonu varda gecikmesi var mi bilmiyorum?
Kablosuz en üst modeli Ultimate'dır. Bluetooth versiyonlarında gecikme olup olmadığını bilmiyorum lakin kendi kutu içerisinde gelen USB Dongle ile bağlarsanız gecikme yok.

Şimdi 8bitdo'nun en iyi gamepadi hangisi? Gizala.com.tr bu mu?

Bunu soruyorum çünkü bütçem var. En iyisi hangisiyse onu almak istiyorum.
Evet bu, bütçeniz varsa Wireless olanı almanızı tavsiye ederim. Ayrıca detaylı inceleme arıyorsanız kendi incelemem mevcut İnceleme buradan bakabilirsiniz.

Evet bu, bütçeniz varsa Wireless olanı almanızı tavsiye ederim
Hocam sen benim beynimi iyice.... Hem kablolu olana en iyisi bu deyip hem de bütçen varsa Wireless al diyorsun. Wireless olan hangisi? Wireless olan daha ucuz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam sen benim beynimi iyice.... Hem kablolu olana en iyisi bu deyip hem de bütçen varsa Wireless al diyorsun. Wireless olan hangisi? Wireless olan daha ucuz değil mi?
Hocam Ultimate'in Wireless versiyonundan bahsediyorum. Bütçeniz yeterse "Ultimate Wireless" modelini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…