Nami
Decapat
O hangisi? Amazon.com bu mu dediğin?Ayrıca Xbox versiyonunu öneririm, onda Adaptive Trigger'da bulunuyor.
O hangisi? Amazon.com bu mu dediğin?Ayrıca Xbox versiyonunu öneririm, onda Adaptive Trigger'da bulunuyor.
Hocam Gizala'da mevcut, Amazon'da 900 lira depozito vermeniz gerekiyor.O hangisi? Amazon.com bu mu dediğin?
Sana zahmet olmazsa link atabilir misin?Hocam Gizala'da mevcut, Amazon'da 900 lira depozito vermeniz gerekiyor.
Amazon.com.tr dediğin bu değil mi?Hocam Gizala'da mevcut, Amazon'da 900 lira depozito vermeniz gerekiyor.
Gizala Buyrun link, siyah ve pembe modelleri de bulunuyor olması gerekiyor. Bunu almanızı tavsiye ederim.Amazon.com.tr dediğin bu değil mi?
![]()
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz ,www.gizala.com.tr
Kablosuz en üst modeli Ultimate'dır. Bluetooth versiyonlarında gecikme olup olmadığını bilmiyorum lakin kendi kutu içerisinde gelen USB Dongle ile bağlarsanız gecikme yok.8bit'in kablosuz en üst modeli hangisidir ya da kablosuzu var mi? Bt versiyonu varda gecikmesi var mi bilmiyorum?
Şimdi 8bitdo'nun en iyi gamepadi hangisi? Gizala.com.tr bu mu?Kablosuz en üst modeli Ultimate'dır. Bluetooth versiyonlarında gecikme olup olmadığını bilmiyorum lakin kendi kutu içerisinde gelen USB Dongle ile bağlarsanız gecikme yok.
Bunu soruyorum çünkü bütçem var. En iyisi hangisiyse onu almak istiyorum.Şimdi 8bitdo'nun en iyi gamepadi hangisi? Gizala.com.tr bu mu?
Evet bu, bütçeniz varsa Wireless olanı almanızı tavsiye ederim. Ayrıca detaylı inceleme arıyorsanız kendi incelemem mevcut İnceleme buradan bakabilirsiniz.Şimdi 8bitdo'nun en iyi gamepadi hangisi? Gizala.com.tr bu mu?
Bunu soruyorum çünkü bütçem var. En iyisi hangisiyse onu almak istiyorum.
Hocam sen benim beynimi iyice.... Hem kablolu olana en iyisi bu deyip hem de bütçen varsa Wireless al diyorsun. Wireless olan hangisi? Wireless olan daha ucuz değil mi?Evet bu, bütçeniz varsa Wireless olanı almanızı tavsiye ederim
Hocam Ultimate'in Wireless versiyonundan bahsediyorum. Bütçeniz yeterse "Ultimate Wireless" modelini alabilirsiniz.Hocam sen benim beynimi iyice.... Hem kablolu olana en iyisi bu deyip hem de bütçen varsa Wireless al diyorsun. Wireless olan hangisi? Wireless olan daha ucuz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.