8BitDo Ultimate wired vs 8BitDo Ultimate C vs Xbox gamepad 9.nesil

Bildiğim kadarıyla bir alt modeli, baktığım kadarıyla kullanan kişiler gayet memnundu. Wireless ve kendi USB Dongle ile gelen bir model ayrıca. Amazon'dan alınca 1229 TL'ye denk geliyor eğer bütçenizi arttırabilirseniz Ultimate Wired'da çok iyi bir seçenektir.

Bildiğim kadarıyla bir alt modeli, baktığım kadarıyla kullanan kişiler gayet memnundu. Wireless ve kendi USB Dongle ile gelen bir model ayrıca. Amazon'dan alınca 1229 TL'ye denk geliyor eğer bütçenizi arttırabilirseniz Ultimate Wired'da çok iyi bir seçenektir.
Hocam MSI G30 V2 ile arasında çok kaldım hangisi iyi sence

Hocam MSI G30 V2 ile arasında çok kaldım hangisi iyi sence
Hocam kesinlikle Ultimate Wired öneririm ben, @Blaze the Cat hocamın yaptığı Gamepad Tierlist sıralamasında da Ultimate Wired S seviyesinde iken MSI A kalitesinde. Ayrıca Ultimate Wired'ın Hall Effect gibi güzel özellikleri var.

Bildiğim kadarıyla bir alt modeli, baktığım kadarıyla kullanan kişiler gayet memnundu. Wireless ve kendi USB dongle ile gelen bir model ayrıca. Amazon'dan alınca 1229 TL'ye denk geliyor eğer bütçenizi arttırabilirseniz Ultimate Wired'da çok iyi bir seçenektir.

Hocam ikisi arasından hangisini önerirsiniz alacağım fiyat aynı.

Biraz geç cevap yazıyorum, kusura bakma.

Xbox fanboyları kusura bakmasın ama 8BitDo Ultimate Wired daha iyi bir modeldir. İyi bir tercih yapmışsınız.
Yav hocam, şimdi ben foruma baktım ve bir çok kişi hatta çoğunluğu C modelini al diyor. Şimdi bunların ne farkı var? Gizala.com.tr bu kablolu model neden kablosuzdan pahalı anlamadım. Yani sepetimde şu anda attığım linkteki ekli. %80 onu alacağım da neden herkes böyle diyor merak ettim.

Yav hocam, şimdi ben foruma baktım ve bir çok kişi hatta çoğunluğu C modelini al diyor. Şimdi bunların ne farkı var? Gizala.com.tr bu kablolu model neden kablosuzdan pahalı anlamadım. Yani sepetimde şu anda attığım linkteki ekli. %80 onu alacağım da neden herkes böyle diyor merak ettim.
Wired versiyonunda Hall Effect Analoglar mevcut, buda Joystick Drift'i minimuma indiriyor. Ayrıca Xbox versiyonunu öneririm, onda Adaptive Trigger'da bulunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı