8BitDo Ultimate wired vs 8BitDo Ultimate C vs Xbox gamepad 9.nesil

Ben baktığım kadarıyla hall efect dışında bir fark yok yabancı forumlarda da araştırdım ve C versiyonu daha mantıklı olur dediler. Tek fark ekstra olarak makro tuşları gibi bir şey var Ultimate kablolu Xbox versiyonunda o da PC'de kullanacağım için cazip gelmedi Wireless olması daha iyi bence ve bir fark yokken ayrıyeten fiyat farkı var. C versiyonunu aldım şu an geldi test edeceğim.
Ne kadara aldın?

Ben baktığım kadarıyla hall efect dışında bir fark yok yabancı forumlarda da araştırdım ve C versiyonu daha mantıklı olur dediler. Tek fark ekstra olarak makro tuşları gibi bir şey var Ultimate kablolu Xbox versiyonunda o da PC'de kullanacağım için cazip gelmedi Wireless olması daha iyi bence ve bir fark yokken ayrıyeten fiyat farkı var. C versiyonunu aldım şu an geldi test edeceğim.
Hall Effect dışında bir farkları yok doğrudur lakin Hall Effect olması bana göre çok büyük bir artı. Uzun süreli kullanımda Joystick Drift sorununu kaldırıyor sonuçta.

Hall effect dışında bir farkları yok doğrudur lakin hall effect olması bana göre çok büyük bir artı. Uzun süreli kullanımda joystick drift sorununu kaldırıyor sonuçta.

Doğrudur hocam kimine göre büyük bir artı. Ben hard şekilde oyun oynamadığım için chill takılmak vs tarzında kullanacağım için Wireless olması bana daha iyi geldi. Zaten Xbox lisanslı olmasıda güzel bir artı Xbox destekleyen oyunlarda algılıyor direk keşke bunda da olsa diyorum da o da halledilebilir bir şey sonuçta.

Doğrudur hocam kimine göre büyük bir artı. Ben hard şekilde oyun oynamadığım için chill takılmak vs tarzında kullanacağım için Wireless olması bana daha iyi geldi. Zaten Xbox lisanslı olmasıda güzel bir artı Xbox destekleyen oyunlarda algılıyor direk keşke bunda da olsa diyorum da o da halledilebilir bir şey sonuçta.
Bende çok hard oynayan biri değilim ama uzun süre kullanımda hard oynamasanız bile bir yerde karşısınıza çıkacaktır. Nintendo versiyonunda ben Xbox oyunlarında algılama konusunda hiçbir problem yaşamadım, birçok oyun oynadım direkt kolu tanıdı oyunlar.

Bende çok hard oynayan biri değilim ama uzun süre kullanımda hard oynamasanız bile bir yerde karşısınıza çıkacaktır. Nintendo versiyonunda ben Xbox oyunlarında algılama konusunda hiçbir problem yaşamadım, birçok oyun oynadım direkt kolu tanıdı oyunlar.

Vallahi bilmiyorum hocam Steam oyunlarında sıkıntı yoktu ancak Fortnite gibi oyunlara girince algılamadı neden olabilir acaba? Bir de aslında ben bu hall effecti tam olarak anlayamamıştım o yüzdende dikkatimi çekmemiş olabilir. Cahile anlatır gibi anlatma şansınız var mı acaba?

Vallahi bilmiyorum hocam Steam oyunlarında sıkıntı yoktu ancak Fortnite gibi oyunlara girince algılamadı neden olabilir acaba? Bir de aslında ben bu hall effecti tam olarak anlayamamıştım o yüzdende dikkatimi çekmemiş olabilir. Cahile anlatır gibi anlatma şansınız var mı acaba?
Hocam benim de çok teknik bilgim olmamasıyla beraber Hall Effect sensörler manyetik çalışan sensörlerdir. Bu nedenle herhangi bir parçayla bildiğim kadarıyla teması olmuyor ve buda oluşabilecek mekanik problemleri azaltıyor.

Hocam ödeme yöntemi olarak ne yaptınız? Tek çekim mi taksit mi? Ben Ziraat ile ödeme yapacağım ama 3 taksit gözükmüyor. Bende mi hata var acaba? Desteğe yazdım ama cevap alamadım.
3 Taksit almıştım Vakıfbank kartıyla, Ziraat'e yapmıyor olabilirler bilmiyorum.

Hocam benim de çok teknik bilgim olmamasıyla beraber hall effect sensörler manyetik çalışan sensörlerdir. Bu nedenle herhangi bir parçayla bildiğim kadarıyla teması olmuyor ve bu da oluşabilecek mekanik problemleri azaltıyor.

Anladım teşekkür ederim. Peki bu girmeyen oyunları ne yapabilirim? Aslında pek bir bilgim yok o yüzden olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı