8BitDo vs Xbox

Lest4

Hectopat
Daha fazla  
Oyun kolu almayı düşünüyorum laptopa bağlayıp oynayacağım. Çok bilgim yok ama araştırmalarıma göre bilgisayar için en babaları Xbox ve 8bitdoymuş. Sizce attığım linkteki 8BitDo'yu mu alayım yoksa almışken bütçeyi zorluycak ama Xbox kolu mu alayım veya herhangi bir kol olabilir.

Oyun kolu almayı düşünüyorum laptopa bağlayıp oynayacağım. Çok bilgim yok ama araştırmalarıma göre bilgisayar için en babaları Xbox ve 8bitdoymuş. Sizce attığım linkteki 8BitDo'yu mu alayım yoksa almışken bütçeyi zorluycak ama Xbox kolu mu alayım veya herhangi bir kol olabilir.
Xbox kolları parasını hak etmiyor, Flydigi Direwolf 2 öneririm veya Gamesir, 8Bitdo gibi bir markanın ortalama bir ürünü daha mantıklı.

8BitDo al.

Xbox kolları parasını hak etmiyor, flydigi direwolf 2 öneririm veya GameSir, 8BitDo gibi bir markanın ortalama bir ürünü daha mantıklı.

Hocam peki bu 8BitDo gamepadi ile Xbox veya PlayStationa bağlayabiliyoruz mu?

Rekabetçi oyuncu değilsen hall Effect'li 8BitDo senin için daha iyi olur. Rekabetçi oyuncuysan da zaten ne Xbox ne 8BitDo önerilmez.

Bir tek FIFA oynarım oda çok değil. Hall effectsiz olsa büyük bir sıkıntı yaratır mı çünkü arada 400TL fark var da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı