Lioren
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RAM : 16GB
İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz
SSD : Crucial 500GB
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
İşletim Sistemi : Windows 11 Home
Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms
Merhaba yine ben. 7'den 8'e geçmiş bulunuyorum an itibarıyla. Öğlenci olduğum için kalan 5 saat ile LGS'ye mi çalışayım, oyun mu oynayayım, ne yapayım fikrim yok. 5 saate hiçbir şey sığmıyor. Günde 12-13 saat oyun oynarken şimdi kafam karışık.
Sözelim çok iyidir özellikle İngilizce. Full sayısala mı abanayım? Daha temelim bile yok bölme bilmiyorum. Hafta sonu oyun oynarım diye düşünüyorum bir o günler boşum.
Oyunları hafta sonu oynasam çalışacağım zaman hafta içi çalışsam nasıl olur? Ilk 1-2 ay çalışmayı pek düşünmüyorum 9 ay var önümde.
Bir de millet niye hayatı LGS'ye bağlıymış gibi günde 4-5 saat çalışıyor? 3 saatten sonra millet nasıl kafasında tutuyor?
Sözelim çok iyidir özellikle İngilizce. Full sayısala mı abanayım? Daha temelim bile yok bölme bilmiyorum. Hafta sonu oyun oynarım diye düşünüyorum bir o günler boşum.
Oyunları hafta sonu oynasam çalışacağım zaman hafta içi çalışsam nasıl olur? Ilk 1-2 ay çalışmayı pek düşünmüyorum 9 ay var önümde.
Bir de millet niye hayatı LGS'ye bağlıymış gibi günde 4-5 saat çalışıyor? 3 saatten sonra millet nasıl kafasında tutuyor?
Son düzenleyen: Moderatör: