Marka olarak değil de, MHz'i yüksek ve gecikme değeri (CL) hangisinde düşük ise onu tercih edin.Yeni RAM alacağım da hangisi daha iyidir sizce? Ben Kingston marka uyumlu bir RAM buldum ama bir sorayım dedim. Sizde hangisi var ve memnun musunuz?
Nasıl yani? Bulduğum RAM kingston marka 2400MHZ 8GB RAM 17CL ve 400 tl den 300 tl ye inmiş indirimde.Tam olarak değerleri ve fiyatları nedir?
2 RAM'in de özelliklerini ve fiyatını belirtir misiniz?Nasıl yani? Bulduğum RAM kingston marka 2400MHZ 8GB RAM 17CL ve 400 tl den 300 tl ye inmiş indirimde.
Yanlış anladınız galiba sadece hangisini tercih ettiğinizi sordum, ekstra olarak benim Kingston marka bir RAM bulduğumu söyledim.2 RAM'in de özelliklerini ve fiyatını belirtir misiniz?
Anlıyorum. Ben de diyorum ki marka bazında bakmak çok sağlıklı değil. Çünkü ikisi de oldukça iyi üreticiler. MHz değeri yüksek ve CL değeri düşük olup da en düşük fiyat hangisinde ise onu tercih edin. Örneğin;Yanlış anladınız galiba sadece hangisini tercih ettiğinizi sordum, ekstra olarak benim Kingston marka bir RAM bulduğumu söyledim.
Anladım, teşekkürler.Anlıyorum. Ben de diyorum ki marka bazında bakmak çok sağlıklı değil. Çünkü ikisi de oldukça iyi üreticiler. MHz değeri yüksek ve CL değeri düşük olup da en düşük fiyat hangisinde ise onu tercih edin. Örneğin;
Kingston 2400 MHz CL17 300 TL
Corsair 3000 MHz CL16 300 TL
Bu bakımda Corsair seçmek mantıklı olacaktır.
Rica ederim. Ayrıca anakartınızın desteklediğinden de emin olun.Anladım, teşekkürler.
Anakartın hangi değerlerine dikkat etmeliyim?Rica ederim. Ayrıca anakartınızın desteklediğinden de emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.