Windows 11 Pro Retail anahtar için site/satıcı önerisi

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Temiz kurulum sonrasında da kullanılabilecek bir Windows 11 Pro anahtar ihtiyacım var. Normalde SağlamLisans üzerinden satın alıyordum ancak fiyatı pahalı geldi. Güvenilir bir site veya satıcı önerisine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum sonrası kullanılamıyor. Bunun için Retail veya OEM anahtar almak durumundayım. OEM anahtarı tercih etmiyorum. Retail anahtarın da fiyatı 389 TL.

Hocam temiz kurulum sonrası kullanılabiliyor olması lazım maillerden kodu bulursanız halen aynı kodu kullanabiliyorsunuz ek olarak herhangi bir Microsoft hesabınıza giriş yaptığınızda otomatik aktif oluyor diye biliyorum. Ben laptopu formatladım aynı keyi tekrar kullandım.

Hocam temiz kurulum sonrası kullanılabiliyor olması lazım maillerden kodu bulursanız halen aynı kodu kullanabiliyorsunuz ek olarak herhangi bir Microsoft hesabınıza giriş yaptığınızda otomatik aktif oluyor diye biliyorum. Ben laptopu formatladım aynı keyi tekrar kullandım.
Retail veya OEM key ibaresi yer almayan ve 150 TL'ye satılan anahtardan mı bahsediyorsunuz ?

Retail veya OEM ibaresi yer alan anahtarlardan satın almıştım. Retail anahtarları denedim ancak kullanamadım.

Şu anlık en ucuz o 150 TL'lik olan hocam bende onu kullanıyorum laptop geldiğinde bu anahtarı almıştım daha sonra laptopu yanlış kurduğumu hissedip temiz format atıp tekrar kurdum laptopu ve aynı keyi kullandım ve çalıştı temiz formattan kastınız bu ise bu key formattan sonra da kullanılabiliniyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı