8K Hz kablosuz mouse önerisi

kaanbaris

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir mouse almak istiyorum. Mouse 8K Hz bir de kablosuz olacak. Dongle olmayan model olursa daha iyi olur. Bildiğiniz kaliteli mouse varsa yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle olmayıp üstüne kablosuz 8K veren bir fare yok. Dongle şart kısaca.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir mouse almak istiyorum. Mouse 8K Hz bir de kablosuz olacak. Dongle olmayan model olursa daha iyi olur. Bildiğiniz kaliteli mouse varsa yazabilir misiniz?
Hocam şimdi işlemciniz 8k kaldıracak mı, bütçeniz nedir, el boyutunuz nedir, tutuş şekliniz nedir hiç bir bilgi yok mu? Birde yazmayı unutmuşum dongle olmadan nasıl olacak?

İşlemci 8K kaldıracak bitçe Max 7K el orta tutuş şeklim pençe.

Hitscan - 8K Wireless Dongle dongleı ile buna bakabilirsin harika mouse.

Alttakini kullanıyorum, bütçe 3000 altındaysa kesinlikle alınır. Ama çıkarım diyorsanız üstteki varken alınmaz kesinlikle, üstteki model çok kaliteli.

İşlemci 8K kaldıracak bitçe Max 7K el orta tutuş şeklim pençe.
8K kullanmanın hiçbir anlamı yok, oyunlarda stuttering gibi problemlere yol açıyor, 2K veya 1K olarak kullanırsanız yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı