Başlıkta belirtmiş olduğum internet değerleri ile ne herhangi bir yayın programında ne de platform da ya da Discord'da bile yayın açamıyorum. Açmış olduğum yayın anında pixelleşmeye başlıyor. Çözüm için birçok yol denemiş olmama rağmen elimde sadece şu ipucu var;
Yayın açtığım esnada eğer ki herhangi bir upload sitesine bir şey uploadlıyorsam o upload tamamlanana kadar yayınımda bir sıkıntı çıkmıyor ama upload bittiği an da yayınım tekrar pixelleşmeye başlıyor.
Sorunun ne olduğunu cidden anlamadım. Yayın açtığım an da zaten upload yapmış oluyorum ama programlar tatmin olmuyor sanırım ille de diyorlar ki "sen yine arka plan da internete 10GB'lık bir şeyler uploadla."
Sistem özelliklerim;
Ryzen 3 3300X.
RX 5500 XT 4G.
16 GB RAM.
B450M-A Pro.
550PSU.
1+1 2TB hard disk ve 240GB SSD.
MSI kartlar cfosspeed diye bir programla geliyor. LAN Manager da deniyor ismine. Onu kapatmayı dene. Önceliği downloada veya diğer programlara falan veriyor herhalde. Ya da netlimiter gibi bir programla yayın yapma programına öncelik ver.
Bende 7 - 8 arası upload alıyorum (TURKNET) yayında piksellenmeler bende de oluyor ve yayında bir süre sonra seslerde cızırtı oluşuyor aynı sesler bozuluyormuş gibi. Çözümü var mıdır acaba?
MSI kartlar cfosspeed diye bir programla geliyor. LAN Manager da deniyor ismine. Onu kapatmayı dene. Önceliği downloada veya diğer programlara falan veriyor herhalde. Ya da netlimiter gibi bir programla yayın yapma programına öncelik ver.
Araştırdım ne olduğunu ama öyle bir şey zaten kuruldu değil sistemim de. Netlimiter tarzı programları da evet denedim ama herhangi bir yardımları olmadı çalıştıkları takdir de bile yine internete bir şeyler uploadlamam gerekiyor. Upload sitelerine bir şey uploadlamazken yine pixelleşme yaşıyorum.