8x2 16 GB RAM yükseltilmeli mi?

16 GB RAM günümüzde maalesef pek iyi değil ve vatandaki o RAM çok kötü hem DDR4 3200mh ve markası bilinmiyor bence bunu alma.

Attığı RAM'ler kotu degil. 3600MHz, 3200 degil. Ayrica DDR4 olmasi niye sıkıntı? Anakarti DDR5 degilse DDR4 takmasi lazim zaten.

Hocam o fiyata o iyi olabilir ama eğer anakartında 4RAM yeri varsa CORSAIR CMK8GX4M1E3200C16 8GB DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX Soğutuculu DIMM PC Ram Bellek Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt bu RAM'den 4tane alıp markalı bir RAM'e sahip olabilirsin.

Bu attigin RAM'ler XPG'lere gore hem daha az MHz hem daha kalitesiz.

Son düzenleme:

Attığı RAM'ler kotu degil. 3600MHz, 3200 degil. Ayrica DDR4 olmasi niye sıkıntı? Anakarti DDR5 degilse DDR4 takmasi lazim zaten.

Hocam

Hocam sizin attığınızla benimki arasinda ciddi bir fark var mı?

Hocam
Hocam sizin attığınızla benimki arasinda ciddi bir fark var mı?
Hocam bu ramler çok daha iyi ben biraz daha aceleye getirdim

Hocam ben biraz aceleye getirdim araştırmadan ondan oldu

16 gb günümüzde her ne kadar yeterli olsa da 32 gb ufaktan geçmekte fayda var. Opera bile ne kadar ram yiyor benim büromda ve evde 32 gb ram var büroda dahi geçtim şahsen.

Hangi rami almalısınız o konuya gelirsek XPG nin 3600 mhz de model olarak gammix modeli yerine Kingston Fury Beast modelini tercih ederdim ancak XPG de zaten bilindik ve kaliteli bir marka. Gskill, Corsair, Kingston, XPG gibi markaların yanına Lexar, Apacer gibi yine iyi markalar da varken burada günlük oyun oynayan ve fazlasını aramayan biri için en uygunu hangisi ise onu almak daha mantıklı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı